Puma IJsland Thuisshirt Blauw 2020-2022

puma ijsland thuisshirt blauw 2020-2022Koop hier het Puma IJsland thuisshirt blauw 2020-2022. In de voetbalshop de nieuwste kleding voor nu de Nations League. Inmiddels kijken we ook uit naar EURO 2021 want EK2020 gaat zoals u weet niet door.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Puma voetbalkleding
  • IJsland voetbalelftal

Het IJsland shirt is een opvallende in de reeks uitgekomen shirt. Dit betreft een prachtige blauw voetbalshirt met witte accenten. De kleurencombinatie kennen we natuurlijk van de nationale vlag van IJsland. Je kunt hierboven direct naar Unisportstore voor dit shirt voor de beste prijs.

IJsland associatie Knattspyrnusamband Íslands is trots op het land. Vooral wanneer ze een plaats op een eindtoernooi halen.

Deze is dus te verkrijgen voor alle IJsland supporters. Ook is deze ontworpen met een normale pasvorm en zorgt voor een ideale lichaamstemperatuur. Dit is lekker tijdens de warme en koude dagen. Gemakshalve gaan we uit van de zon aangezien het in de zomer in Europa wordt georganiseerd. Wens je meer EK voetbalshirts 2021? We bouwen nu het WK voetbal 2018 om naar EURO2021.

Puma IJsland Thuisshirt Blauw 2020-2022

IJsland is naast een prachtig land ook een succesvol land sinds 2016. Het was voor IJsland de eerste keer dat ze aanwezig waren op het Europees Kampioenschap voetbal 2016. In de voetbalshirts landen zien we altijd de kleurencombinatie van de vlag. De vlag is blauw met een rood kruis over de gehele vlag. De hoofdstad van IJsland waar ook alle thuiswedstrijden worden gespeeld is Reykjavik. We wensen de coach heel veel succes tijdens de Nations League.

  • Iceland nationaal voetbalelftal
  • Hoofdstad: Reykjavik
  • associatie: Knattspyrnusamband Íslands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *