Nike Engeland Thuisshirt Wit 2020-2021

nike engeland thuisshirt wit 2020-2021Koop hier het Nike Engeland thuisshirt wit 2020-2021. Iconisch zo in het wit met een standaard pasvorm. Een bedrukking is in het rood op de achterkant te vinden. Bestel deze hieronder bij onze favo aanbieder hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike England voetbalkleding
  • In: kids, heren & vrouwen maten
  • Nations League & EK voetbal 2021

Je kunt hier het Engeland shirt direct bestellen via bovenstaande button. In de “uitwedstrijden” zie je het blauwe shirt. Een prachtige Engeland voetbalshirt met blauwe en rode accenten. Je kunt deze natuurlijk ook bedrukken met de sterren uit de selectie.

Het prachtige Engeland voetbalshirt kan natuurlijk ook weer worden bedrukt met naam en nummer. wens je bijvoorbeeld een Kane shirt, Vardy, Rashford voetbalshirt of noem ze maar op? Toch kan je ook je eigen naam en nummer dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Je vindt in onze Engels voetbal fanshop ook de andere voetbalkleding. We hebben natuurlijk verder nog het Nike Engeland shirt 2018-2019 en het Nike Engeland trainingspak blauw 2022-23.

Nike Engeland Thuisshirt Wit 2020-2021

Het Engeland shirt is een unieke en prachtig voetbalshirt. Nike voetbalkleding is gemaakt met het Dri-fit materiaal voor een comfortabel gevoel. Het zorgt tevens voor een ideale lichaamstemperatuur. Je kunt nu naast de shirts uit de Barclays Premier League deze bestellen. Verenigd Koninkrijk is de laatste jaren minder aanwezig op de hoofdtoernooien. We gaan er vanuit dat het aankomende toernooien wel weer gaat lukken. De laatste prijs die binnen is gehaald is het Wereldkampioenschap voetbal 1966. We zijn ook nieuwsgierig naar de verrichtingen van Harry Kane maar ook van Vardy die sinds kort om het hoogste toneel zichtbaar is.

  • Voetballand: Engeland
  • Kleuren: wit met accenten
  • Sterren: Kane & Dele Alli
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *