Messi Argentinie Uitshirt Blauw 2022-2024

messi argentinie uitshirt blauw 2022-2024Koop hier het Messi Argentinie uitshirt blauw 2022-2024 in de shop. We weten bijna zeker dat we te maken hebben met het populairste shirt van het land. Zoek je een goedkopere variant? Leg dan het replica variant van deze held ernaast.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Kledingmerk: adidas
 • Clima-cool technologie

We hebben hier dus de Lionel Messi voetbalkleding in aanloop naar de World cup 2022. In welke maten zijn dan de uitshirts van Argentinië te verkrijgen? We hebben de maten voor kinderen, junior, baby, kids, vrouwen en heren. Hier ook het Messi thuisshirt Argentinie 2022-23. Een officieel voetbalshirt en dan helemaal van de baas is toch geweldig om mee op de training te verschijnen. Je kunt het shirt natuurlijk ook gewoon de hele week dragen :).

“I start early and I stay late, day after day, year after year. It took me 17 years and 114 days to become an overnight success.”

Als we kijken naar het Argentina voetbalshirt van Messi, wat valt er dan meteen op? Allereerst de witte bedrukking op een donkerblauw voetbalshirt. Daarnaast ook de lichtblauwe kleuren als een soort schaduw. Waar ga jij de wedstrijden van deze held bekijken? In de kroeg of gewoon lekker thuis? Wat kost eigenlijk een voorbedrukt voetbalshirt? Een officiële bedrukking kost rond de €20 maar bij Unisportstore zijn de shirts al voorbedrukt. Hieronder hebben we nog even de top 3 populairste Messi producten. We wensen je alvast veel plezier met het voetbalshirt met achterop MESSI / 10.

 1. Thuisshirt Argentinie
 2. Uitshirt ARG
 3. Nemeziz voetbalschoenen

Messi Argentinie Uitshirt Blauw 2022-2024

Speciaal voor de uitwedstrijden op het WK hebben we het Messi Argentinie uitshirt 2022-2024. Het is een ontwerp van het Duitse kledingmerk adidas. Naast de wedstrijdshirts kan je ook de trainingskleding bestellen van de nummer 10. adidas ontwerpt de kleding met de bekende strepen en Clima-cool technologie. Wat vind jij van de nieuwste Argentinië voetbalshirts? Het blijft een fenomeen die wereldwijd supporters heeft en dus ook in Nederland. Gaat het Argentijnse elftal ver komen tijdens de Copa denk jij? Wat weten we naast het adidas ontwerp nog meer te vertellen? Het shirt is voorzien van mesh-panelen om een fris gevoel te houden ook tijdens de warme dagen. Verder heeft het een normale pasvorm en is deze slim-fit ontworpen voor iedereen

 • Ster: Lionel Messi
 • Bijnaam:de Vlo
 • Kledingmerk: adidas
 • adidas Nemeziz voetbalschoenen
 • Argentijns voetbalelftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *