Neymar Jr Uitshirt Brazilie 2022-2023

neymar jr uitshirt brazilie 2022-2023Wil jij een shirt met rugnummer 10 van Brazilië? Ga dan voor het Neymar Jr uitshirt Brazilie 2022-2023. Neymar da Silva Santos Junior de held van het Brasil nationale voetbalteam. We wensen je veel plezier met het blauwe voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, heren en vrouwen
  • Rugnummer: 10

Wil je een uitshirt met Neymer JR bedrukking voor de training? Shop hierboven de varianten en merchandise. Maak je helemaal klaar voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Bekijk ook het Brazilie shirt uit kids 2019-2020 en Brazilie uitshirt 2019-2020 voor een andere bedrukking.

Prachtige voetbalshirts van sterspeler Neymar da Silva Santos Junior. In clubverband is er een hoop gebeurd maar bij het land is hij natuurlijk ook de absolute ster. Toch moeten we ook rekening houden met Coutinho, Gabriel Jesus, Firmino en Antony. Deze zijn populair onder de kleine fans maar ook zeker onder de senioren. Je vindt in onze voetbal fanstore ook bedrukte trainingspakken en zijn voetbalschoenen.

Neymar Jr Uitshirt Brazilie 2022-2023

Het was prachtig om de lancering van het Braziliaanse voetbalshirt te zien door deze held. Dit team maakt het voetbalshirt geweldig populair. Een shirt uit blauw is ontworpen door Nike. Naast de blauwe kleuren zien we ook de gele en groene accenten van de Braziliaanse vlag. Tijdens het WK voetbal 2022 zal hij ook eigen voetbalschoenen gaan dragen. Wens je het shirt bedrukt dan ontvang je deze met mesh-panelen. Dit is speciaal voor de warme dagen. Daarnaast ook weer de Dri-FIT technologie om het vol te houden in de zomer (oke nu winter). Vocht wordt weggedreven en het maakt een voetbalshirt geweldig comfortabel.

  • Braziliaans voetbalelftal
  • Kleuren: blauw, geel en groen
  • Officiële bedrukking
  • Dri-FIT voetbalshirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *