Barcelona Robert Lewandowski Thuisshirt 2022-2023

barcelona robert lewandowski thuisshirt 2022-2023Je kunt bij ons het Barcelona Robert Lewandowski thuisshirt 2022-2023 kopen. Deze is er voor iedereen en zelfs voor baby’s. Een bedrukking met uiteraard zijn naam en rugnummer 9. Hij is na veel gesteggel de ideale aanwinst voor Barca.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Transfer van Bayern naar Barca
  • De nieuwe shirtjes held

Het was even wachten want de transfer zagen we van ver aankomen. Toch is het fijn dat hij nu in de spits staat en zijn nodige goals al aan het maken is. Hoe lang deze held nog mee kan zien we vanzelf wel. Hij heeft in ieder geval gelijk een basisplaats binnen deze selectie en terecht.

Robert Lewandowski gaat minimaal 22 keer scoren in La Liga – VSD

Je kunt nu dus bovenstaand voetbalshirt bestellen. Als eerste ga je naar Unisport. Daar pak je het FC Barcelona shirt en vervolgens selecteer je Lewan. Wens je liever het gouden voetbalshirt? Ga dan langs bij het Nike Barcelona uitshirt 2022-2023. Het afgelopen seizoen heeft hij toch ook weer de nodige goals gemaakt. We hoeven dan ook niet lang na te denken dat het nieuwste Lewandowski Barcelona shirt thuis 2023-2024 niet mag ontbreken.

Barcelona Robert Lewandowski Thuisshirt 2022-2023

De Poolse spits heeft direct rugnummer 9 gekregen. Als we kijken naar de eerste wedstrijden moet het wel goed komen. Aanvoer van ballen zit wel goed bij FC Barca. Het shirt is een Nike ontwerp en dus Dri-FIT ontworpen. Je kunt deze compleet maken met een broekje en de bijpassende kousen. Ga dus helemaal als deze held naar de training. Heel veel plezier en we kijken uit naar de wedstrijden op het hoogste podium. Shop ook eens het Lewandowski Polen thuisshirt replica 2023-2024.

  • Nieuwste voetbalshirt van deze spits
  • Transfer naar Barca
  • Rugnummer 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *