Nike Brazilie WK Short 2022-2023

nike brazilie wk short 2022-2023Hier het Nike Brazilie WK short 2022-2023 kopen. Ideaal om deze als zwembroek bijvoorbeeld te gebruiken. In ieder geval met een normale pasvorm. Bedruk de voetbalbroekjes met nummers van Neymar Jr of Gabriel Jesus.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kind, junior, heren en vrouwen
  • Bedrukking mogelijk

Het Nike Brazilie voetbalbroekje in de outlet fanstore van Brasil voor een geweldige prijs. Nike voetbalkleding ontworpen met Mesh en Dri-FIT voor de warme dagen. Tijdens de koudere dagen hebben we ook het oudere Nike Brazilie trainingspak 2018-2019.

Een belangrijk onderdeel om je thuistenue Brazilie af te ronden is een voetbalbroekje. In de aanloop van het Wereldkampioenschap voetbal 2022 gaan we deze zien tijdens de uitwedstrijden. De kleur blauw met een gele swoosh past perfect bij het complete tenue. Zoals we hierboven hebben gezegd kan je een bestelling compleet maken met de witte voetbalsokken of het thuisshirt. Een voetbalbroekje is verkrijgbaar voor kinderen en senioren in de voetbalshop.

Nike Brazilie WK Short 2022-2023

Voetbalkleding voor jong en oud ontworpen door het Amerikaanse merk Nike. Ga je vaak naar de training of zoek je een broekje voor de sportschool? Dit Nike Brazilie thuisshort is zeer geschikt. Een bedrukking van het broekje is ook mogelijk. Een nummer komt dan op de broek en kan van je favoriete speler zijn. Ontworpen met Dri-FIT zodat het zweet naar de buitenste lagen kan. Maak vandaag je voetbalkleding compleet met het geweldige item. Ga ook voor de Nike Brazilie witte thuiskousen 2022-2023 en Nike Brazilie WK shirt kids 2022-2024 voor een compleet tenue.

  • Braziliaans voetbalelftal
  • Dri-FIT voetbalkleding
  • Onderdeel van het Brasil tenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *