Nike Brazilie Witte Thuiskousen 2022-2023

nike brazilie witte thuiskousen 2022-2023Hier de Nike Brazilie witte thuiskousen 2022-2023 kopen.  Je vindt de sokken in de maten 32 tot 50 in de store. We hebben ook de andere varianten sokken van het land. Via de button direct bestellen kan je een Brasil collectie compleet maken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike voetbalkleding
  • Linker en rechter sok

Een belangrijk onderdeel voor een compleet WK Brazilië tenue thuis zijn de witte voetbalsokken. Shop de kousen direct bij Voetbalshop.nl. We hebben daarnaast ook trainingskleding met Nike Brazilie trainingsshirtNike Brazilie WK anthem trainingsjack 2022-23 of Nike Brazilie trainingspak zwart 2022-2023.

Je kent de kleding misschien wel van het land. De kleuren groen, geel en wit komen altijd wel terug. Als je naar de sokken kijkt hebben ze iets unieks. Aan de zijkant staat Brasil geschreven en het Nike logo aan de voorkant. Ze passen daarnaast ook nog eens perfect in de voetbalschoenen. De sokken vormen namelijk om je voeten

Nike Brazilie Witte Thuiskousen 2022-2023

Voetbalsokken voor het Wereldkampioenschap voetbal in het wit. De groen en gele accenten sluiten mooi aan bij het voetbalbroekje en een thuisshirt. Ontworpen met een linker en rechter sok voor een betere pasvorm. Een sluitende pasvorm en gemaakt van het Dri-FIT materiaal. Shop de officiële voetbalsokken van het Braziliaans voetbalelftal.

  • Official Nike product
  • Voetbalsokken
  • Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *