Nike Brazilie Trainingspak 2018-2019

nike brazilie trainingspak 2018-2019Een geel trainingsjack met donkere trainingsbroek maakt het Nike Brazilie trainingspak 2018-2019. Ga voor dezelfde pakken als Neymar Jr, Coutinho en Jesus. Wanneer draag jij trainingspakken en in het bijzonder dit trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen
  • Nike voetbalkleding

In de shop de nieuwste trainingspakken landen in dit geval voor het WK voetbal 2018 en Copa America 2019. Shop hierboven direct je favoriete trainingskleding. We zagen eerder al een groen Brazilie trainingspak 2018-2019 met gele accenten.

Tijdens vlieg- auto- of busreizen chillen in een Brasil trainingspak. In de rust komen ze op het veld in het trainingspak en tijdens interviews zien we de trainingspakken. Een Nike Brasil trainingspak 2018/19 om op de bank plaats te nemen of om heerlijk in te trainng. Wisselspelers zien we dus vaak zat in het Nike Brazilie trainingspak 2018-2019. Waaruit bestaat het Brasil trainingspak? Het Brazilië track jacket 2018-2020 om warm te blijven maar ook een Nike trainingsbroek voor het Braziliaanse voetbalelftal. Net als Neymar Jr, Coutinho en Paulinho en Gabriel Jesus het presentatiepak? Shop het pak voor binnenshuis of om naar school te dragen. We gaan het trainingspak zien tijdens de World Cup voetbal 2018.

Nike Brazilie Trainingspak 2018-2019

Het Brasil presentatiespak 2018-2020 met de bekende gele jas en navy donkere trainingsbroek. Ontworpen om lekker op te vallen tijdens het aanmoedigen van het Braziliaans voetbalelftal. Het Brazilië track jack kan net als de trainingsbroek ook los worden besteld. Zoals gezegd heeft Nike het ontwerp voor zijn rekening genomen. Nike zorgt voor Dri-FIT voetbalkleding en aan de zijkant ook nog mesh-gaatjes. Een Nike Swoosh in het groen net als de accenten aan de zijkant. Het trainingsjasje maar ook trainingsbroek voorzien van steekzakken. We kijken met zijn allen uit naar het Wereldkampioenschap voetbal 2018.

Nike ontwerpt de Brazilië voetbalkleding WK in diverse kleuren en met een waterafstotende stof. Gaat het onverwacht regenen of zweet je als een otter dan zorgt Dri-FIT voor een fris gevoel. Heerlijk een Brazilie trainingspak 2018-2019 voor de trainingen, sportschool of andere sporten. Een regenachtige dag of in het stadion met iets warmers dan is een Brasil presentatiespak 2018-2020 zeker een uitkomst. De Dri-FIT technologie te herkennen aan het zwarte plaatje onderin op het trainigsjack. Ontworpen van 100% polyester met een normale pasvorm. De pasvorm is normaal dus geschikt voor kinderen en senioren. Wil je het trainingspak of Brazilië voetbalkleding WK bedrukken dan is dat ook weer mogelijk.

  • Brazilië voetbalelftal
  • Seizoen: WK 2018 – Copa 2019
  • Nike voetbalkleding
  • 100% polyester
  • Dri-FIT technologie
  • Normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *