Puma Borussia Dortmund Thuisshirt Nieuw 2021-2022

puma borussia dortmund thuisshirt nieuw 2021-2022Koop hier het Puma Borussia Dortmund thuisshirt nieuw 2021-2022. Op de afbeelding hieronder zie je het onthaal. In onze Borussia Dortmund shop komen alle varianten zoals kinderen, vrouwen en heren beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kledingmerk: Puma
  • Hoofdsponsor: 1&1
  • Kleuren: geel met zwart

Dortmund fans kunnen de gehele campagne beleven! “De ideale kans om nog meer supporters aan zich te binden. BVB fans kunnen tijdens de laatste Bundesliga wedstrijd en rondom de bekerfinale in Berlijn een bericht achterlaten voor het team. Vanaf wanneer is het Puma Borussia Dortmund thuisshirt 2022-2023 beschikbaar? 10 juli 2021 was de lancering.

borussia dortmund thuistenues 2021-2022

De officiële BVB online store met de nieuwste voetbalkleding. De nieuwe Dortmund jersey met hoofdsponsor Evonik met waarschijnlijk verticale strepen. Het Puma BVB Dortmund trainingspak zwart 2021-22 krijgt nog een aantal extra details. Puma voetbalkleding in de kleuren geel met zwarte accenten. Signal Iduna Park bezoeken? Ga los op de yellow wall met de fantastische supporters van BVB. Naast de wedstrijdkleding ook trainingskleding en voetbal trainingspakken. Klik hierboven op direct bestellen om een overzicht van Borussia Dortmund kleding te krijgen.

Puma Borussia Dortmund Thuisshirt Nieuw 2021-2022

We hebben even moeten wachten maar dan is daar het BVB Dortmund thuisshirt 2021/22. Een grafisch dwarsstrook en andere elementen op het voetbalshirt. Zwart naar geel en geel en zwart staat gewoon voor Borussia Dortmund. Verder zien we natuurlijk het Puma logo en club logo op de andere borst. In het midden vinden we Evonik welke de hoofdsponsor van BVB is. Nieuwe BVB 2021/22 truien beschikbaar voor jong en oud. Een compleet BVB tenue? Shop ook een Borussia Dortmund voetbalbroekje en bijbehorende kousen. Tijdens de DFB Cup finale zal het nieuwe BVB Dortmund thuisshirt al worden gedragen. Later volgen ook alle andere Bundesliga shirts maar bijvoorbeeld ook het Puma Borussia Dortmund thuisshirt Reus 2021-2022.

  • Oprichting : 1909
  • Puma voetbalkleding
  • Evonik hoofdsponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *