Chelsea 3de Shirt Kids 2021-2022

chelsea 3de shirt kids 2021-2022Een mooi strak design voor het Chelsea 3de shirt kids 2021-2022. Deze heeft een standaard pasvorm en qua kleuren erg uniek. Gemaakt van 100% polyester. Je ziet dat een Champions League shirt altijd populair is onder de fans.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, dames en heren
  • Club: Chelsea FC
  • Te zien in de Champions League

De 3rd tenues zijn vaak blauw en worden ze vanzelfsprekend “The Blues” genoemd. Toch is het Chelsea 3de shirt in het donker met oranje beschikbaar. We zullen het Europa 3rd voetbalshirt Chelsea dus vaak op televisie voorbij zie komen tijdens de Champions League. Als Chelsea kampioen wordt, worden ze direct ingedeeld in de Champions League groepsfase. We hopen dat Chelsea natuurlijk weer zo ver mogelijk gaat komen.

Stelling: Chelsea hoort ieder seizoen in de Champions League

In het midden van het Chelsea shirt is zoals al jaren 3 te zien. Iconisch was het toen Samsung is het midden stond. Het Nike logo en het Chelsea logo zijn in het oranje te zien. De Nike strepen aan de zijkant en verder zie je een soort verfstrepen patroon. Genoeg vertelt over het Chelsea 3e shirt. Je zult als snel genoeg zien dat het een prachtig voetbalshirt is. Het is ook weer mogelijk om sterren achterop te laten bedrukken. Zoek je variatie in je kast? Klik dan ook op het Nike Chelsea uitshirt wit 2019-2020.

Chelsea 3de Shirt Kids 2021-2022

Het Chelsea 3de shirt kids heeft een fantastische combinatie van kleuren. De kleur is uniek aangezien het Chelsea bekent staat als “The Blues”. Wat is nu het grootste verschil tussen de kleding van vorig jaar? Nou dan vooral de kleurencombinatie. Het Chelsea uitshirt heeft bijvoorbeeld een zelfde kraag, het Nike Chelsea thuisshirt 2020-2021 heeft een klassieke kraag. Nike heeft ook bij het Chelsea 3de shirt dark 2021/22 de styling verzorgd. Tot onder de sponsor logo lopen strepen naar boven vol met luchtige gaatjes.

Chelsea ziet een mooie toekomst tegemoet met Hudson-Odoi en Abraham

De laatste en eerste keer dat Chelsea de cup met de grote oren heeft gewonnen was in 2012. Het was een bloedstollende finale tegen Bayern Munchen. De beslissing is gevallen na penalty’s. Drogba was toen de gevierde man die inmiddels naar Amerika is gegaan. We zijn benieuwd hoe ver Chelsea in de Champions League van dit seizoen gaat komen. Zouden ze voor een stunt kunnen gaan zorgen en wederom de finale gaan halen? We hopen in ieder geval dat we lang van het Chelsea 3de shirt kunnen genieten.

  • Naam: Football Club Chelsea
  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: 3
  • Bijnaam: The Blues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *