Puma Borussia Dortmund Thuisshirt Reus 2021-2022

puma borussia dortmund thuisshirt reus 2021-2022Koop hier het Puma Borussia Dortmund thuisshirt Reus 2021-2022. Een bedrukt thuisshirt of uitshirt kan van de hele selectie. Bekijk in de voetbal fanshop ook andere BVB voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: mini tot XXXL
  • Bedrukte Voetbalshirts
  • Dortmund Fanshop

Marco Reus is inmiddels een geweldig populaire voetballer binnen Dortmund. De middenvelder wordt veel verkocht als bedrukt shirt. De andere populaire varianten zijn Moukoko, Haller en Malen. Liever een keepersshirt dan is deze ook in twee varianten beschikbaar. Kies hier ook het oudere Puma Borussia Dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021.

Marco Reus gaat sowieso nog 3 jaar door bij BVB – VSD

Deze is zoals gezegd met als voorbeeld sterspelers Marco Reus. De andere varianten zoals in de shop hebben we ook het Haller shirt in verschillende maten en varianten. BVB shirts 2021/22 en tenues zijn geweldig populair voor de Dortmund voetbalreizen. Een bezoek aan het prachtige Signal Iduna Park kan natuurlijk niet zonder het officiële thuisshirt. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van deze geweldige club.

Puma Borussia Dortmund Thuisshirt Reus 2021-2022

De kosten voor een BVB Dortmund shirt bedrukt liggen iets hoger dan het standaard Borussia Dortmund shirt. Wens je een andere speler of eigen naam dan kan het ook worden bedrukt. We wensen je veel plezier met het fantastische shirt. Bekijk ook eens de Borussia Dortmund voetbalreizen bij Voetbalshirtsdirect. Voor de Duits voetbal fans het geweldige Reus voetbalshirt van BVB09.

  • Sterspeler: Marco Reus
  • Rugnummer: 11
  • Positie: middenvelder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *