Puma Borussia Dortmund 1&1 Thuisshirt 2020-2021

puma borussia dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021Koop hier het Puma Borussia Dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021. Een BVB voetbalshirt is er voor kinderen, junioren en mini. Puma heeft het shirt ontworpen voor de thuiswedstrijden in Signal Iduna Park. We zijn benieuwd naar de Champions League, 1. Bundesliga en Duitse beker. Hopelijk kunnen we spoedig weer plaatsnemen op de Gelbe wand.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Het shirt is er voor alle thuiswedstrijden in Signal Iduna Park. Je kunt deze direct bestellen bij Unisportstore als je op de button klikt. De BVB thuiscollectie met de nieuwste thuisshirts en trainingspakken clubs. Ben jij een echte fan van de club? Het thuisshirt mag dan zeker niet ontbreken. Volg jij wel eens de Bundesliga? Je hebt het shirt dan zeker wel eens voorbij zien komen. BVB komt uit de regio Dortmund, Noordrijn-Westfalen en staat bekende om de bekende gelbe wand. Supporters welke de club steunen door dik en dun hopen volgend seizoen mee te strijden om het kampioenschap. 

Welke spelers moet Borussia e.V. Dortmund halen om echt te strijden om de titel?

In de online BVB Dortmund webshop zie je diverse kleding. De shirts zijn gemaakt van 100% polyester. Je vindt een totaaloverzicht van shirts via de blauwe link; voetbalshirts clubs. Misschien ken je de Dry-cell technologie wel van Puma. Dit zorgt voor een fris gevoel tijdens het sporten of supporten. Deze is beschikbaar in de varianten: korte mouwen en als long sleeve. Je kunt het shirt natuurlijk ook weer bedrukken. We zijn benieuwd of BVB de selectie compleet kan houden voor aankomend seizoen.

Puma Borussia Dortmund 1&1 Thuisshirt 2020-2021

De volledige naam van het geweldige voetbalteam is Ballspiel-Verein Borussia 1909 e.V. Dortmund. Deze club is opgericht in 1909 maar daar komen we later op terug. Niet goed te zien op het voetbalshirt maar de mouw heeft het logo van Opel. Een plan om een voetbalreis naar de club te maken? Het is nog even wachten met Corona. Een geweldige sympathieke voetbalclub welke eenvoudig is te bezoeken voor ons. Binnen 2 uur vanaf te grens sta je voor Signal Iduna. Shop het geweldige BVB Dortmund shirt thuis in de kinder, dames, heren en junior maten.

Hoe komt BVB Dortmund toch aan de kleuren zwart geel? Zwart heeft te maken met het verleden van de mijnwerkers. Geel ook voor harde werken met een gedachten aan de mensen uit Pruisen.

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Scoor naast het thuisshirt ook shorts en kousen. Je krijgt bij ons altijd de beste prijs voor je voetbalartikelen. In de store vergelijken wij prijzen maar ook beoordelingen zodat de keuze makkelijker wordt. Uiteraard komt ook nog de uit en 3de lijn op de markt. Je kunt ook nog een tal van sjaals, vlaggen en later tickets en voetbalreizen fixen. Puma voetbalkleding ontworpen met Dry-Cell voor de warme voetbaldagen. Het Signal Iduna Park maar vooral de Gelbe wand gaat weer heerlijk geel kleuren met zwarte accenten. BVB 09 gaat de strijdt aan met Bayern. We hebben ook nog het Puma BVB Dortmund thuisshirt kind 2020-2021.

  • BVB 09
  • Oprichting: 1909
  • Stadion: Signal Iduna Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *