Puma Manchester City Witte Thuisshorts 2020-2021

puma manchester city witte thuisshorts 2020-2021Koop de wit met lichtblauwe Puma Manchester City witte thuisshorts 2020-2021. Een prima item om je Citizens tenue compleet te krijgen. Een nummer kan ook nog worden toegevoegd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: Manchester City FC
  • Sterspelers: De Bruyne en Sterling
  • In: kinder, junior, heren en dames

Koop bij ons de City voetbalkleding voor het nieuwe seizoen. Deze gaan we zien in de Premier League, Champions League en bekers. Je kunt de Manchester City kleding hierboven shoppen. Ga ook eens langs de Manchester City voetbalkousen thuis 2020-2021. Gaat City prijzen pakken aankomend seizoen denk jij?

Als City sterspeler Lionel Messi haalt, winnen ze de Champions League.

In de fanshop de Puma Manchester City witte thuisshorts 2020-2021. Veel verschil met het Manchester City voetbalbroekje van vorig jaar is er niet, alleen de lichtblauwe accenten. Ze zijn ontworpen door Puma met Dry-cell technologie en normale pasvorm. Na een 2de plek gaat het team van Pep vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. De kleding wordt in ieder geval gedragen door Gundogan, Kevin De Bruyne en meer sterren. Heerlijk om rond te lopen in een City voetbalbroekje als je op vakantie gaat of gewoon thuis.

Puma Manchester City Witte Thuisshorts 2020-2021

Het broekje met een witte basiskleur en lichtblauwe accenten. Op het rechter bovenbeen is het City logo en aan de andere kant een Puma logo. Een bedrukking is ook mogelijk in de vorm van een nummer. Engels voetbal al jaren populair en dus ook de voetbalkleding. Je kunt ook nog even het thuisshirt en kousen je winkelwagen in gooien. Heerlijk om te porten of trainen in deze broekjes. Je zal zonder een ongemakkelijk gevoel met de droge kleding kunnen sporten. Wandel morgen al in het complete tenue van The Citizens. Wil je toch liever het Manchester City shirt? Klik dan op de blauwe link.

  • Manchester City Football Club
  • The Citizens
  • Puma voetbal- trainingskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *