Bayern Munchen Leroy Sane Thuisshirt 2022-23

bayern munchen leroy sane thuisshirt 2022-23Je hebt hier het Bayern Munchen Leroy Sane thuisshirt 2022-23 welke populair is in binnen- en buitenland. Het gaat hier om het thuisshirt van dit seizoen. Zoek je toch wat anders? Bekijk dan ook de thuisshirts en uitshirts met de naam bedrukt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: dames, kids, junior en senior
  • Unisportstore officiële bedrukking

Je kunt bij ons het Leroy Aziz Sané bestellen welke ook in de Duitse variant is. Deze is met rugnummer 10 te krijgen. Daarnaast zijn er ook nog minikits en andere kleding van deze held. Een veelgestelde vraag is: met welke voetbalschoenen speelt hij? Het zijn de Nike personal editions.

Het shirt is dus niet alleen in FC Bayern Munchen variant maar ook de Duitse variant. Sané is niet alleen populair in Spanje, Duitsland en Nederland maar ook wereldwijd. Uiteraard is het Sané shirt 2022/23 te verkrijgen in het rode thuisshirt, blauwe uitshirt en veel meer varianten. Je kunt hier ook direct het adidas Bayern Munchen sjaal rood meepakken. Wat maakt het uit, je bent er toch.

Bayern Munchen Leroy Sane Thuisshirt 2022-23

De linksbuiten / aanvallende middenvelder werd geboren in Essen. Hij mag dus uitkomen voor zijn Duitse nationale team. Hij begon zijn interlandcarrière in 2015. Daarvoor heeft hij bijvoorbeeld in een Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor spelers onder de 17 gespeeld. Na een aantal wedstrijden op de bank mocht hij zijn minuten maken tegen Frankrijk. Daarna ging hij mee met de selectie voor de FIFA Confederations Cup 2017.

Leroy Sané de voetballer Linksbuiten

Leroy Aziz Sané zoals hij volledig heet is voor een klein 60 miljoen overgekomen van Manchester City FC. Hij was blessa er een reden om deze speler noodgedwongen te verkopen. Niet weten dat het uit zou groeien als een voetbalheld. De 26 jarige speler heeft al een aardige carrière achter de rug. De linksbuiten die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan brak door in het Schalke 04 shirt. Als we kijken naar de doelpunten in de Champions League dan kan hij zich ook al meten. Ga ook eens langs het Bayern Munchen Gnabry thuisshirt 2022-2023.

Sané is van Schalke naar Manchester City gegaan. Vervolgens voor 60 mln naar FC Bayern.

  1. Hoeveel goals gaat deze man nog maken voor FC Bayern?
  2. Gaat hij de Champions League finale nog spelen?
  3. Wat gaat eventueel zijn volgende club worden?
  4. Bedruk ook het oudere adidas Bayern Munchen thuisshirt 2020-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *