PSV Eindhoven Thuistenue Minikit Baby 2022-23

psv eindhoven thuistenue minikit baby 2022-23Koop hier de PSV Eindhoven thuistenue minikit baby 2022-23. In onze fanstore ook het Puma PSV thuisshirt 2022-2023 of trainingspakken en meer voetbalkleding. Ga bijvoorbeeld voor een thuistenue als je iedere week moet trainen of sporten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Overzicht Fanshop: PSV

De tenues thuis zijn nu dus ontworpen door Puma. Ze zijn mooi in lijn met het thuisshirt. Bij onze partners kan je ook het voetbalbroekje thuis direct bestellen. Zo kan je na de Corona in een fris tenue helemaal los.

Wij hebben de prijzen vergeleken zodat jij de beste prijs kunt vinden voor de voetbalkleding. Ga direct naar Unisportstore.nl

De thuissokken zullen te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden in Europa, KNVB beker en Eredivisie. PSV is sinds 2014-2015 3 maal kampioen geworden en ook het laatste jaar. We vieren vanaf hier ook de kampioenschappen 2015-2016, 2017-2018 en dus 2014-2015. Helaas zal er in Eindhoven EL worden gespeeld. Toch maakt dat voor nu nog niet veel uit. De club speelt namelijk Europa League maar volgend seizoen zijn ze weer in de CL.

PSV Eindhoven Thuistenue Minikit Baby 2022-23

In de voetbal fanstore zien we ze al op een rij. Ze hebben een witte basiskleur en rode / zwarte accenten. Puma heeft niet direct zichtbaar een logo volgens mij. De voetbalkleding heeft wel het hoogwaardige Dry-cell gebeuren voor extra comfort in de voetbalschoenen. Transpireer je veel dan zullen deze sokken droog en comfortabel aanvoelen. Ze hebben daarnaast een uniek voetbed met linker en rechter variant sok. De wedstrijden in Europa starten al bijna dus we zijn benieuwd. Maak dus vandaag nog je Eindhoven thuistenue compleet met de geweldige voetbalsokken.

  • Voetbalclub: PSV Eindhoven
  • Officiële PSV fanstore
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *