adidas X18 Geel Zwart Team Mode

adidas x18 geel zwart team modeVoor het eerst weer de adidas x18 geel zwart team mode voetbalschoenen. Een compleet ander design die we ook al zagen bij de adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus.

direct bestellen vsd

  • adidas Football
  • X collectie
  • Techfit upper
  • adidas Here to Create
  • Dragers: Benzema, Gareth Bale en Suarez

We zijn zo benieuwd: wat vind je van de voetbalschoenen? We hebben ook goedkopere varianten met en zonder veters. Uniek zijn ze want een compleet andere vorm schoenen maken is niet binnen 1 dagen gedaan.

adidas X18 Geel Zwart Team Mode

De Purespeed zonder veters zijn populaire voetbalschoenen. adidas x met een Team Mode pack voor alle type weer. adidas X 18+ Purespeed voetbalschoenen met een unieke kleur. Voorgaande lijnen waren Magnetic Storm, Ocean Storm en Dust Storm. X17 waren al geweldige voetbalschoenen maar nu met nog nieuwere technologieën voor de adidas X 18 collectie. Een geweldige pasvorm door de techfit upper. Een vetersysteem beter gezegd geen veters kende wel al van de voorgangers. Sprintframe voor aanvallers maar ook ideale voetbalschoenen voor verdedigers, middenvelders en zelfs voor keepers. Deze met een geweldig zool en unieke noppensysteem. Shop de voetbalschoenen voor ieder weertype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *