adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus

adidas x unleash speed gabriel jesusEen nieuw ontwerp in de shop met de adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus 2020 outlet voetbalschoenen! Zie ook de adidas X Mohamed Salah Ultraboost sneakers. Een goedkopere variant met de X 18.1 blauw. Andere spelers die de schoenen dragen zijn Mohamed Salah en Gareth Bale. FG / AG-schoen (artificial, firm ground) speciaal voor natuurlijk gras en kunstgras.

+ adidas X 18.1 FG /AG

+ Mohamed Salah, Bale / Gabriel Jesus

+ In: kinderen, junior, dames, heren

De nieuwste adidas X 18.1 Energy Mode voetbalschoenen voor kinderen en senioren. Football boots door ons vergeleken en via bovenstaande button kom je bij de goedkoopste aanbieder.

direct bestellen vsd

adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus

Unleash speed pack ook wel Energy mode pack voetbalschoenen in de kleuren blauw, geel & zwart. De voetbalschoenen kwamen perfect in beeld tijdens de omhaal van Gareth Bale in de Champions League finale. X 18.1 in het blauw geel aan deze kant en de adidas strepen over de voorkant. De goedkopere varianten zoals de x 18.2 en x 18.3 al verkrijgbaar vanaf €49,95 voor kinderen. De officiële adidas X 18+ Here to Create voetbalschoenen zijn in prijs verlaagd. Waar je vroeger voor X nog €299.95 moest aftikken is dat nu €219,95. outlet voetbalschoenen al vanaf €29,95 en het betreft dan replica varianten. Een nadeel is dat ze eerder slijten door weersomstandigheden. De adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus zijn geschikt voor alle weertype en natuur- en kunstgras. Hieronder de nieuwste technologieën zoals een naadloze 3D-hielkap en perfecte pasvorm voor stabiliteit.

adidas X 18.1 Blauw Gele voetbalschoenen

In de store de adidas X 18+ voetbalschoenen blauw geel zijn zonder veters en de adidas X 18.1 blauw gele voetbalschoenen met veters. Limited edition boots komen later op de markt. Energy mode pack van adidas met een unieke kleurencombinatie alvast voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018. X voetbalschoenen met een laag gesneden silhouet en klassieke veters. Technologieën zoals een ultieme lockdown voor nog betere versnellingen en schotkracht. Het was misschien een fout van Karius maar schotkracht hebben we gezien bij Gareth Bale. Alle onnodige ballast is verwijderd voor nog lichtere adidas X 18.1 blauw gele voetbalschoenen. Non stop grip maar ook speedmesh-materiaal voor betere acties en aanvallen. Bij Voetbalshirtsdirect de adidas X Unleash Speed Gabriel Jesus voor de prof en amateurvoetballer.

  • adidas 18+, 18.1 – 18.3
  • Here to Create adidas
  • Lockdown / stabiliteit
  • Klassiek vetersysteem / laag gesneden silhouet
  • Techfit®-bovenwerk
  • Explosieve versnellingen
  • FG/AG-schoen (artificial, firm ground)
  • Natuurlijk gras / kunstgras
  • Gewicht: 201 gram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *