Nederlands Elftal Uitshirt Replica 2022-23

nederlands elftal uitshirt replica 2022-23Hier het Nederlands Elftal uitshirt replica 2022-23 kopen in de store. Deze zijn als merkloze variant beschikbaar in onze shop. Daarnaast ook een oranje variant voor de thuiswedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Goedkope varianten shirts
  • World Cup 2022
  • Kids en senioren

Voor de uitwedstrijden wordt een blauw voetbalshirt gebruikt. De officiële van Nike is rond de 90 euro. Deze is al voor 29,99 euro te krijgen. Je kunt daarnaast ook een tenue bestellen dat is dan inclusief voetbalbroekje. Ga ook langs het officiële Nike Nederlands Elftal WK uitshirt 2022-2023.

Je kunt het shirt ook laten bedrukken. Dit is al voor een meerprijs van €14,95 te fixen. Het lijkt op de officiële bedrukking maar is het niet. Je kunt ook niks invullen dan blijft het shirt gewoon zo, zonder kosten. Helaas is het niet mogelijk om bedrukte shirt retour te sturen.

Nederlands Elftal Uitshirt Replica 2022-23

Dit Nederlands Elftal voetbalshirt uit is in alle maten beschikbaar. Je kunt deze bestellen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast kan je deze dus ook bedrukken met naam en nummer. Verder is deze ontworpen van 100% polyester. We hopen op een mooi WK en dat ze ook nog eens ver gaan komen. Een ideaal shirt om in de kroeg te dragen of om in te sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *