Nederlands Elftal Shirt

nederlands elftal shirtHier het Nederlands Elftal shirt WK 2022 kopen. Deze heeft het logo maar ook Holland ipv een kledingmerk op de borst. Bestel snel bij Voetbalshirtskoning de replica kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Prijs vanaf €5.98 (oud)
  • Gratis thuisbezorgd!

Deze is een namaak van het originele Nederlands Elftal thuisshirt alleen zonder kledingmerk. Onze aanbieder biedt een alternatief aan van perfecte kwaliteit. Je kunt deze daarnaast ook bedrukken met naam en nummer. Deze kunnen niet retour worden gestuurd. Bekijk in onze replica voetbalshirts shop ook een Real Madrid shirt, Barcelona shirt replica 20 euro en bijvoorbeeld een goedkoop voetbal trainingspak. De maten zijn van 92 tot XXXL. Je kunt bij ons ook het Nederlands Elftal uitshirt replica 2022-23 krijgen.

Het goedkope oranje voetbalshirt zoals deze ook wel wordt genoemd heeft een aantal verschillen ten opzichte van het originele shirt. Ten eerste is het kledingmerk Nike vervangen voor Holland. Het voetbalshirt is natuurlijk fantastisch om in de kroeg aan te hebben. Je hoeft je ook niet druk te maken als het voetbalshirt vies wordt. Deze is niet alleen geschikt om in te trainen maar kan bijvoorbeeld ook worden gedragen tijdens Koningsdag. Twijfel je over de kwaliteit? Het materiaal van het oranje voetbalshirt is nog dikker gemaakt en is ontworpen met ventilatiegaten.

Nederlands Elftal Shirt World Cup 2022

Een replica voetbalshirt bedrukken? Natuurlijk kan je een naam en nummer achterop laten bedrukken. Maak je voetbalshirt compleet met de sterspelers Virgil, Memphis Depay of wie je ook achterop wenst. De verzendtijd van een bedrukt voetbalshirt zal 2 werkdagen in beslag nemen. Deze is gemaakt van polyester met een mesh-structuur. Zoek je een heel oranje tenue? Het is natuurlijk mogelijk om de voetbalkousen en voetbalbroek bij het shirt te bestellen. We wensen je veel plezier tijdens de spannende Nederlands Elftal wedstrijden. Nog vragen neem dan contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl of ga direct naar Voetbalshirtskoning. Daarnaast is er ook het Nederlands Elftal WK tenue replica 2022-24 te verkrijgen in de oranje shop.

  • Oranje voetbalkleding
  • Replica shirts
  • KNVB logo
  • Holland op de linkerborst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *