Ajax Dekbedovertrek

ajax dekbedovertrek Ajax dekbedovertrek kopen? In onze fanshop hebben we een Ajax dekbedovertrek 1 persoons en Ajax dekbedovertrek 2-persoons. Bekijk ook eens de Ajax sjaal AFC Ajax 1900 of andere fan artikelen. Wat vind jij het leukst om cadeau te doen als we het hebben over Ajax artikelen?

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: 1 en 2 personen
Afmetingen: 140 cm x 200 cm
Slaapkamer fan artikelen
Ajax slaapkamer

Een Ajax dekbedovertrek is de verkrijgen in meerdere varianten. De link hierboven met naam Ajax slaapkamer geeft een overzicht van alle AFC Ajax fan artikelen voor de slaapkamer. Het prachtige dekbedovertrek hierboven heeft aan beide kanten het AFC Ajax logo met de 3 sterren in het goud boven het logo. Onder het logo staat since 1900, het jaar dat Amsterdamsche Football Club “Ajax” is opgericht.

Ajax Dekbedovertrek

Ajax slaapkamer zijn populair in onze stoer jongenskamer of man cave. Een Ajax kamer zien we in het Ajax netwerk steeds vaker voorbij komen. Het dekbedovertrek AFC Ajax bestaat uit een overtrek voor een deken en overtrek voor een kussen. We zien op beide overtrekken het AFC Ajax logo in het groot met de 3 sterren daarboven. De afmetingen van het overtrek zijn 140 cm x 200 cm en betreft hier dus een dekbedovertrek 1-persoons. Het dekbedovertrek is tevens gemaakt van 100% katoen. Indien beschikbaar volgt later in de Ajax fanshop nog een Ajax dekbedovertrek 2-persoons.

Ajax Fanshop

De Ajax fanshop van Voetbalshirtsdirect komt langzaam vol te staan met de populaire Ajax fan producten. Een dekbedovertrek is zeker geweldig als je een Ajax kamer aan het inrichten bent. Uiteraard hebben we in de Ajax shop een Ajax shirt, Ajax tenue en Ajax trainingspak. Laat onderaan de pagina gerust weten wat jouw favoriete Ajax artikel is. Volg ons via de sociale kanalen om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *