Ajax Bal AFC Ajax

ajax bal afc ajaxDe Ajax bal AFC Ajax is een uniek verzamelitem of handtekeningen bal om je AFC Ajax verzameling te creëren. In onze Ajax fanshop hebben we verder een Ajax dekbedovertrek. Een Ajax shirt past hier prima bij en leuk om cadeau te geven.

direct bestellen vsd

Prijs: €10.00
Beschikbaar in: diverse voetballen
Fan items
Partners: Ajaxshop

In de Johan Cruijff Arena is het een gewoonte dat de selectie van AFC Ajax rood met witte ballen in het publiek schiet. Heb jij geen bal kunnen vangen of zit je te hoog bestel dan de voetballen hierboven. Voetbalballen in de officiële Ajax store.

Ajax Bal AFC Ajax

De Ajax bal AFC Ajax 1900 heeft uiteraard de kleuren rood met wit. Het AFC Ajax logo met de 3 sterren is natuurlijk ook te zien op de bal. Liever een Ajax voetbal met oud logo bekijk dan het overzicht Ajax ballen om te kijken welke Ajax bal jij wenst. De Ajax bal AFC Ajax heeft tevens de tekst “Since 1900” op diverse kanten op de voetbal. Uiteraard zijn er nog genoeg lege vlakken over om handtekeningen te verzamelen. Een Ajax bal met handtekeningen wil iedere AFC Ajax liefhebber wel. Heel veel plezier met een Ajax voetbal of vang hem in de Johan Cruijff Arena.

Ajax Fanshop

De Ajax bal AFC Ajax net zoals de bovenstaande Ajax ballen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Let dus goed op dat je mini ballen en gewone voetballen kunt bestellen. De Ajax fanshop van Voetbalshirtsdirect heeft diverse artikelen voor de allergrootste Ajax fans. Liever een Ajax tenue, Ajax trainingspak of andere Ajax kleding? We hebben het in de Ajax shop. Ben je op zoek naar een cadeau voor hem of haar? Zoek je een specifiek Ajax artikel? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • AFC Ajax
  • Fan artikelen, fan items
  • Kleuren: rood / wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *