Italie Shirt Balotelli

italie shirt balotelliHet Italie shirt Balotelli zal tijdens het EK voetbal 2016 weer gigantisch populair zijn. Een Mario Balotelli shirt kan in de varianten Puma Italie thuisshirt dames en Italie uitshirt wit 2020-2021 in de voetbal fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2016
  • Italie thuisshirt

Het Italie shirt van Mario Balotelli blijft geweldig populair ondanks de mindere fase van Mario Balotelli. De centrumspits van AC Milan speelt ook bijna niet meer in Milaan. Super Mario wordt nog wel opgeroepen voor het Italiaans voetbalelftal. The Golden Boy zal dus aan de bak moeten om een plek af te dwingen in het team van Antonio Conte.

Italie Shirt Balotelli

Het Balotelli shirt van Italia is een ontwerp van Puma en te zien op het EK voetbal 2016 in Frankrijk. Een Balotelli voetbalshirt is al jaren populair dus zijn opzienbaren gedrag op het veld. De voetballer van AC Milan heeft toch in zijn carrière al 33 interlands gespeeld en daarin 13 maal gescoord. Puma voetbalkleding is ontworpen met een Dry-cell technologie speciaal voor de warme zomerdagen. Voetballen of sporten in het Italie voetbalshirt 2016-2017 is dus ideaal. We hopen natuurlijk om weer wat van Super Mario te mogen zien.

Balotelli Voetbalshirt

Het Balotelli voetbalshirt hebben we natuurlijk al gezien. Ga nu ook eens voor een heel ander Joao Felix Atletico Madrid thuisshirt 2019-2020. We hopen toch dat de geweldige spits weer wat op voetbal gebied gaat laten zien. We kijken dus met zijn allen uit naar de zomer om het Italiaans voetbalelftal weer aan het werk te zien. Bekijk hieronder nog wat hoogtepunten van Mario Balotelli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *