Japan Thuisshirt 2017-2018

japan thuisshirt 2017-2018Het Japan thuisshirt 2017-2018 met de unieke kleuren beschikbaar in onze fanshop. Japan ook wel JFA staat voor Football Association zien we om de vier jaar wel op het Wereldkampioenschap verschijnen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Sterspelers: Honda en Shinji Kagawa
  • adidas voetbalkleding

Deze zullen we eerst gaan zien tijdens de Azië cup en de kwalificatie voor het WK voetbal 2018. Japan doet het de laatste jaren altijd perfect met verzorgd voetbal is Japan niet weg te denken bij een WK. De trainer Vahid Halilhodžić zullen we Japan eerst gaan zien tijdens het Aziatisch kampioenschap. De prijzen van het Japan voetbalshirt 2017-2018 staan in onderstaande tabel.

Het shirt voor de thuiswedstrijden heeft zoals vaak iets unieks. De kleuren van de nationale vlag zijn wit met een rode punt. Het Japan thuis tenue is altijd blauw? De traditie van een Japan blauw tenue bestaat al vanaf 1980 en daar is nooit meer vanaf geweken. Kenzo Yokoyama heeft 1x gezorgd dat het tenue en Japan voetbalshirt de kleuren wit met rood heeft gekregen. Een voetbalshirt net als Kagawa, Honda en Nagatomo? Uiteraard is deze weer te bedrukken. Een voetbalshirt bedrukken kan al vanaf €14.95. Indien beschikbaar hieronder het Japan thuisshirt kids.

Japan Thuisshirt 2017-2018

Een Japan voetbalshirts kopen kan bij onze aanbieders. Het WK voetbal is nog even wachten maar je kunt er maar snel genoeg bij zijn. Azie voetbalshirts met onder andere Japan zijn populair in Nederland maar uiteraard extreem populair in Azië. adidas voetbalkleding is gemaakt met een Clima-cool technologie. Een groot voordeel in de warme maanden om een fris en comfortabel voetbalshirt te dragen. Een adidas Japan shirt met unieke kleuren en een V hals voor alle voetballiefhebbers. We wensen je alvast veel plezier met het prachtige voetbalshirt.

  • Japans voetbalelftal
  • JFA: Football Association
  • World Cup 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *