Sampdoria Thuisshirt 2018-2019

sampdoria thuisshirt 2018-2019Het Sampdoria thuisshirt 2018-2019 is te verkrijgen van jong tot oud in onze fanshop. Deze is uitgekomen met een bekent ontwerp dus in het blauw zoals we al jaren zien bij UC Sampdoria.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf: €52,95
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Thuiswedstrijden Luigi Ferraris

Bekijk ook het Sampdoria uitshirt 2018-2019 of Sampdoria 3e shirt 2018-2019 in onze fanshop. Het voetbalshirt in onze Sampdoria fanshop met een normale pasvorm en beschikbaar voor kids en senioren. Het thuisshirt, uitshirt of Sampdoria 3e shirt aan de achterkant van het voetbalshirt bedrukken? Bij Unisportstore kost een originele bedrukking €20,00! Wij vergelijken de prijzen van de nieuwe online voetbalshirts.

Deze is wederom gemaakt en ontworpen door Joma. Joma voetbalkleding is ontworpen meteen technologie om de voetbalkleding een perfect gevoel mee te geven. Een Sampdoria thuisshirt 2018-19 zal ten alle tijden droog aanvoelen en hij past ook nog een perfect bij iedereen. Je zal je misschien afvragen waarom is deze nog zo populair in binnen en buitenland? In het jaar 1992 haalde UC Sampdoria nog de finale van de Europacup I. Het was Ronald Koeman die scoorde in de finale voor FC Barcelona waardoor Sampdoria prachtig tweede werd van Europa. De grote spelers destijds in de selectie met onder andere Gianluca Vialli en inmiddels trainer Mancini. De witte verticale streep in het midden is natuurlijk weer zichtbaar op het voetbalshirt.

Sampdoria Thuisshirt 2018-2019

Het Sampdoria voetbalshirt 2018-19 in het blauw met het prachtige logo op de linkerborst. Naast het prachtige logo is het een fantastische club uit de Serie A. De club onder leiding van Montella heeft het momenteel moeilijk. Een oude bekende Moisander uit de Eredivisie heeft de overstap gemaakt van Ajax naar UC Sampdoria. Een Sampdoria thuisshirt 2018-2019 mag niet ontbreken als je een bezoek brengt aan het prachtige stadion Luigi Ferraris. Bekijk de mogelijkheden voor een voetbalreis Sampdoria daarom via Forzavoetbalreizen of Voetbalreizen.com. Nog vragen? Laat het ons dan gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Voetbalclub: UC Sampdoria
  • Stadion: Luigi Ferraris
  • Clubkleur: blauw
  • Helden: Gianluca Vialli en Mancini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *