Sampdoria Trainingspak

sampdoria trainingspakHet Sampdoria trainingspak in onze Sampdoria shop. De officiële naam van het goedkope trainingspak is Joma Sampdoria Joggingpak.

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingskleding
  • In: kinder, junior en senioren maten
  • Voetbal trainingspakken
  • Kleuren: blauw met zwart
  • Sampdoria shop

Het Sampdoria trainingspak of liever gezegd het UC Sampdoria joggingpak is voorzien van een comfortabele stof.

Sampdoria Trainingspak

Het Sampdoria trainingspak bestaat uit een Sampdoria trainingsbroek of joggingbroek en uit een comfortabele Sampdoria trui. Joma heeft het ontwerp op zich genomen en is uiteindelijk uitgekomen bij een schitterend joggingpak. Je ziet alleen al aan de afbeelding dat je heerlijk kunt ontspannen in het trainingspak. Wordt een joggingpak gedragen door de spelers van UC Sampdoria? De selectie van Sampdoria draagt het joggingpak zeker weten tijdens uitwedstrijden en ontspannen momenten in de kantine. Het Sampdoria trainingspak is te verkrijgen in de maten S tot XL. Het trainingspak is dus niet alleen geschikt om in te trainen maar misschien nog wel fijner om lekker op de bank te hangen. Uiteraard in een hang trainingspak voorzien van een capuchon. De voetbal trainingspakken in onze fanshop van Voetbalshirtsdirect.nl. Bekijk in onze Sampdoria fanshop ook eens het Sampdoria thuisshirt 2018-2019.

Sampdoria Joggingpak

Het Sampdoria joggingpak is voorzien van capuchon en kangoeroe zak aan de voorkant. Wat is een kangoeroe zak? Je kunt je hand links insteken en dan komt hij aan de rechterkant weer te voorschijn. In de Sampdoria trainingsbroek zitten 2 zakken zonder ritssluiting. Het betreft diepe zakken dus spullen kunnen worden opgeborgen. De uiteinden zoals de mouwen en broek hebben een flexibele sluiting maar passen perfect om het betreffende onderdeel. Het Sampdoria trainingspak 2018-2019 heeft de standaard blauwe kleuren met de accenten die we kennen van het UC Sampdoria logo. Het logo komt terug op de trui en joggingbroek. Een prachtig Joma trainingspak voor een prachtige prijs.

  • Voetbalclub: UC Sampdoria
  • Traininskleding: Joma
  • Clubkleuren: blauw met zwart en rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *