Djurgardens IF Thuisshirt 2018-2019

djurgardens IF thuisshirt 2018-2019Het Djurgardens IF thuisshirt 2018-2019 in onze voetbalshop voor de liefhebber van Zweeds voetbal. Bekijk in het overzicht voetbalshirts ook eens het LOSC Lille thuisshirt en AIK uitshirt 2018/19.

direct bestellen vsd

In: senioren en kinderen
Seizoen: 2018/2019
Kleuren: blauw
Allsvenskan, Europa en Zweedse beker
Tele2 Arena, Stockholm
Accessoires: Nieuw

Het Djurgardens IF thuisshirt 2018-2019 is een bijzonder voetbalshirt in de shop van een topclub uit Zweden. De competitie genaamd Allsvenskan werkt anders dan bijvoorbeeld de Eredivisie. Ieder seizoen in maart start de competitie in Zweden vandaar dat nieuwe voetbalshirts ook in maart kunnen uitkomen. Ga hierboven voor het Djurgardens shirt.

Djurgardens IF Thuisshirt 2018-2019

Het Djurgardens IF thuisshirt 2018-2019 is een productie van adidas. adidas voetbalkleding staat bekend om de geweldige technologieën. Een mooi voetbalshirt? De reacties lopen uiteen wat het Djurgardens shirt waarschijnlijk uniek maakt. De donkere verticale banen afgewisseld met lichtere banen zijn niet voor het eerst te zien bij topclub Djurgardens IF. Het voetbalshirt is te verkrijgen in het Djurgardens kids shirt en senioren shirt. Een prachtig adidas voetbalshirt die veel zal worden gedragen in het eigen stadion: Tele2 Arena, Stockholm.

Djurgardens Shirt

Het Djurgardens shirt is natuurlijk te bedrukken met naam en nummer van jezelf of je favoriete speler. Wens je niet alleen het Djurgardens shirt maar een compleet tenue bekijk dan bij onze aanbieder het Djurgårdens IF thuisshorts 2018/19 en kousen. We zijn met zijn allen benieuwd hoe het seizoen zal verlopen voor Djurgårdens IF. Een voetbalreis Djurgårdens IF? Een bezoek naar de Tele2 Arena, Stockholm kan natuurlijk niet zonder het Djurgardens IF thuisshirt 2018-2019. Vragen of opmerkingen? We horen het graag via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Voetbalclub: Djurgårdens IF
  • Stadion: Tele2 Arena
  • adidas voetbalkleding
  • Land: Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *