adidas Voetbalschoenen Predator Wit

adidas voetbalschoenen predator witCheck hier de nieuwste adidas voetbalschoenen Predator wit. Je kunt ze morgen al dragen op de training! Zoek je meer blauw op de schoenen? Ga via de button hieronder naar het totaaloverzicht bij aanbieder Unisportstore.nl

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kind, dames en heren
  • Voetbalschoenen met veters
  • Pack: Boost Virtuso

Als we kijken naar het verleden dan zagen we nog de adidas ACE voetbalschoenen. Het is inmiddels ook wel 2 jaar geleden maar we hebben nu dus de Predators. Ze zijn ontworpen voor de dominante voetballer. De promoter voor de schoenen is Paul Pogba en verder worden ze gedragen door Alli, Dybala en Mesut Özil. Overtref je tegenstander met voetbalschoenen of draag ze lekker op de training:).

No fakers…Creators only – Virtuso Pack

Als we kijken naar de kleurencombinatie dan zijn deze vrij rustig ontworpen. Je kunt een ideale wedstrijd spelen op de sok-achtige voetbalschoen. Geweldig toch de blauwe accenten op deze witte schoenen. De drie bekende adidas strepen staan aan de andere kant. Ze hebben een unieke lip en een veterloos design. Hoe kan een schoen worden bedrukt? Met initialen of vlag. Wat maakt deze voetbalschoenen zo bijzonder? Het gebruik van unieke materialen en de nieuwste technologieën. Klik dan op de blauwe link: adidas Predators blauw Cold 2018.

adidas Voetbalschoenen Predator Wit

De koudere maanden zijn achter de rug en daarom frisse en warme voetbalschoenen. We zijn nog maar net bekomen van de winter en de prijzen worden binnenkort verdeeld. Als we kijken naar de adidas voetbalschoenen Predator wit met lange noppen voor nog snellere acties. Ze zijn wederom voorzien van een primeknit bovenkant voor extra ruimte om te schieten en te passen. De lichtgewicht voetbalschoenen met extra demping maken je een baas. In de maten 28 tot 49 dus voor kind, junior, heren en vrouwen.

Speel, als de sterren, de sterren van de hemel in de adidas Virtuso Pack

Als we de oudere packs erbij pakken dan zijn deze al beschikbaar vanaf €69,95. Je balgevoel is verbeterd door de dunne bovenkant. Iedere topspeler heeft het gevoel dat je bijna geen schoenen draagt. Kom als eerste op de training of ga naar de wedstrijden op deze geweldige voetbalschoenen. Deze schoenen zijn geschikt voor keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers. Het maak niet meer uit of het regent of de zon schijnt want ze zijn geschikt voor ieder weertype. adidas voetbalschoenen met naam Virtuso om het spel te domineren en controleren!

  • PURECUT-sokvoorvoet
  • Non Stop Grip (NSG)
  • Total Control noppenconfiguratie
  • Lichtgewicht voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *