adidas Shadowbeast Zwarte Voetbalschoenen

adidas x19 black shadowbeast voetbalschoenenKoop hier de nieuwste adidas Shadowbeast zwarte voetbalschoenen. We proberen de schoenen bij de houden zodat jij altijd de nieuwste hebt. adidas heeft hier mooi op ingespeeld om direct weer zwarte boots te kiezen. Je kunt ze hieronder bestellen van pro tot academy.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl voor alle varianten
  • adidas voetbalschoenen
  • Pack: Shadowbeast

Je kunt hieronder direct naar de adidas X, Messi, Nemeziz of Copa’s om de juiste keuze te maken. Via de afbeelding kom je bij het totaaloverzicht van Unisportstore.nl. In het overzicht voetbalschoenen vind je alles op een rij.

adidas shadowbeast zwarte voetbalschoenen

  1. Nemeziz Messi voetbalschoenen
  2. adidas X
  3. Copa black variant

Je ziet ook direct welke speler, welke schoenen draagt. Ben jij bijvoorbeeld een groot fan van Gabriel Jesus dan kan je de X kiezen. Toch verwachten wij dat veel mensen voor de Messi variant zal gaan. Je krijgt ze in ieder geval gratis thuisgestuurd. Ga ook eens langs bij het overzicht: adidas voetbalschoenen.

adidas Shadowbeast Zwarte Voetbalschoenen

We hebben al diverse voorgaande pack”s gezien van adidas. De zwarte varianten zijn dan ook niet nieuw. Ze hebben nu ingespeeld op de diverse weersomstandigheden. Stormachtige natuurverschijnselen maar ook veel regen in Europa maakt het tot boots die tegen diverse omstandigheden kunnen. Wat zijn dan de populairste voetbalschoenen van adidas?

  1. Messi 19+ PureControl
  2. X 17+ PureSpeed
  3. Nemeziz 17+ PureAgility

De winter in combinatie met wat extra kracht om nog een tweede seizoenhelft goed voor de dag te komen. Deze lijn adidas zal maar beperkt beschikbaar komen. Je kunt ze in ieder geval bestellen voor kinderen of volwassenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *