Memphis Depay Shirt Barca 2021-2022

memphis depay shirt barca 2021-2022Koop hier het Memphis Depay shirt Barca 2021-2022. Het voetbalshirt van de sterspeler heeft rugnummer 9. Memphis voetbalshirts zijn er in de varianten Nederlands Elftal thuisshirt en ook al het Atleti voetbalshirt van hem.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senior, junior, dames en kids
  • Originele voetbalkleding Barcelona
  • Rugnummer 9

Het is natuurlijk ook mogelijk om het Depay oranje shirt online te kopen. Bij onze partners is het ook mogelijk om een Barcelona shirt met eigen naam te laten bedrukken. In het bijzonder gaat het nu om Memphis omdat hij Messi moet doen vergeten bij FC Barcelona. Kies hier het Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023.

Memphis heeft er goed aangedaan om van Lyon naar Barca te gaan – VSD

Deze van Barca is eindelijk gepresenteerd. Memphis werd vroeger vergeleken met Cristiano Ronaldo en James Rodriguez. Bij PSV had het in die tijd het rugnummer overgenomen van Ibrahim Afellay. Daarna was er een Depay transfer van Manchester United naar Olympique Lyon in de maak. Inmiddels zit hij alweer een paar maanden bij Barca. Shop vandaag nog de Memphis thuisshirts en veel meer kleding voor jong en oud.

Memphis Depay Shirt Barca 2021-2022

Het Memphis Depay voetbalshirt voor kinderen of junioren is iets goedkoper dan de volwassen maten. Een shirt voor kids is te verkrijgen in de maten 128 cm tot 176 cm. Let wel op! Het Barcelona thuisshirt 2021/22 is een populair voetbalshirt op de markt. Deze is populair maar ook de keuze voor het oranje Nederlands elftal shirt is dat. Hieronder gaan we verder met het Nederlands Elftal thuisshirt Qatar 20222 en uiteraard is het Nederlands Elftal uitshirt WK 2022 ook te bedrukken.

Het Memphis voetbalshirts voor de Champions League in de unieke kleur met uiteraard rugnummer 9. Inmiddels een geweldig populair voetbalshirt omdat Barcelona te zien is in de UEFA Champions League. Denk jij dat de aanvaller het goed gaat doen in de aanval? Waarschijnlijk gaat hij het continu wel goed doen. Een normale pasvorm en dus te verkrijgen in diverse varianten. Je kunt ook een eventueel tenue bedrukken met naam en rugnummer. Ook in het blauw het Memphis Atletico Madrid voetbalshirt 2023-2024.

  • Sterspeler: Memphis Depay
  • Rugnummer: 9
  • Positie: buitenspeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *