Griezmann Atletico Madrid Voetbalshirt 2023-24

griezmann atletico madrid voetbalshirt 2023-24Je kunt hier een Griezmann Atletico Madrid voetbalshirt 2023-24 bestellen. Het is even geleden dat we zijn naam achterop een voetbalshirt hebben gehad. Nu hij zijn draai weer heeft gevonden bij de club is het wel weer goede om deze tentoon te stellen. Kies deze hieronder als je op de button klikt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukte voetbalshirts
  • Nike Dri-FIT kleding

Een held mogen we nog steeds wel zeggen. Hij heeft inmiddels een wereldbeker achter zijn naam als absolute hoofdprijs. Daarnaast heeft hij genoeg andere bekers gewonnen zoals de Supercup en UEFA cup om er nog 2 te noemen. Deze bedrukte voetbalshirts kunnen bij onze aanbieder Voetbalshop. Je selecteert het shirt en daarna kan je een speler selecteren.

Je kent inmiddels het verleden van deze baas wel. Hier kan je trouwens ook direct het Griezmann Atletico Madrid shirt thuis 2023-24 bestellen. De speler is weer terug na zijn avontuur bij Barca. Hij speelt met rugnummer 9 dus dit shirt is vrij uniek. Misschien is het wel een drukfout. Zie hier ook het Memphis Atletico Madrid voetbalshirt 2023-2024 als je een ander zoekt.

Griezmann Atletico Madrid Voetbalshirt 2023-24

Het logo op het shirt stond van 1903 tot 1911 ook al op de borst. Het is een soort eerbetoon voor de club. Een mooi voetbalshirt om te hebben naast het thuisshirt in de kast. Hij draagt inderdaad rugnummer 8 en je kan meer bestellen. Kies bijvoorbeeld ook zijn Puma voetbalschoenen of ga door met een short en kousen. Je bent dan helemaal klaar om op de training te verschijnen. In het blauw hebben we ook nog het oudere Griezmann Frankrijk thuisshirt 2018-19.

  • Spelende icoon
  • Voetbalschoenen van Puma
  • Voetballand Frankrijk
  • Winnaar van een WK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *