Griezmann Frankrijk Thuisshirt 2022-2023

griezmann frankrijk thuisshirt 2022-2023Een ster met rugnummer 7 in het Griezmann Frankrijk thuisshirt 2022-2023 bij Voetbalshirtsdirect.nl. Je ziet deze speler tot nu toe bijna iedere wedstrijd in de basis op het WK. Hopelijk gaat hij een mooi toernooi tegemoet.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • World Cup thuisshirts
  • Positie: buitenspeler
  • Antoine Griezmann / rugnummer 7

Dit is de sterspeler van Atleti en opgeroepen voor het Franse elftal. De buitenspeler overgenomen van Barca voor een klein bedrag. Daarvoor had hij de omgekeerde weg bewandeld voor een recordbedrag van 120.000.000. Voetbalshirts met officiële bedrukking shop je hierboven. Je kunt ook een compleet Nike Frankrijk thuistenue 2022-2023 bestellen.

Opmerkelijk natuurlijk om alle Nike varianten voetbalshirts te zien met dezelfde opbouw. Deze is populair door de gunfactor en kwaliteiten van deze speler. De Frankrijk shirts thuis Griezmann World Cup 2022 verkrijgbaar met een gouden bedrukking zoals je op de afbeelding kunt zien. We hopen dan ook dat het Franse voetbalelftal ver gaat komen tijdens de komende toernooien. In de fanstore van voetbalshirtsdirect.nl ook het oudere shirt met het Griezmann Frankrijk thuisshirt 2018-19.

Griezmann Frankrijk Thuisshirt 2022-2023

Als voorbereiding op het WK voetbal 2022 dit shirt. Deze heeft rugnummer 7 voor de buitenspeler wat wil zeggen een basisplek. We gaan deze zien op het WK voetbal en kwalificatie EURO 2024. Tijdens de interlandperiodes zijn alle camera’s op hem gericht. Een 2-tal voetbalshirts want de shop ook met het uitshirt van deze baas. Unisportstore.nl met officiële bedrukking en voorbedrukte WK voetbalshirts. Het nationale shirt blijft uniek van de nieuwe jonge ster. We wensen je veel plezier met de Frankrijk shirts thuis.

Antoine Griezmann Wiki / Carrière

De buitenspeler met het onderwerp wikipedia of ook wel zijn carrière tot dusver. Zijn debuut voor het Franse nationale elftal op 5 maart 2014. Zijn eerste interlandgoal tegen eigenlijk geen idee (dit zoeken we later op). Hij heeft dus al het EK voetbal 2016 gespeeld maar ook WK van 2018. Hij speelt zijn wedstrijden op Nike Mercurial Vapor 360. Zijn carrière begon bij UF Macon als eerste betaalde job. Daarna via Real Sociedad naar Atletico Madrid. Wens je meer informatie? Bekijk dan alles over hem via Wikipedia.

  • Huidige club: Atletico Madrid
  • Nationaliteit: Fransman
  • Shirts / voetbalschoenen
  • Rugnummer: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *