Griezmann Frankrijk Thuisshirt 2018-19

griezmann frankrijk thuisshirt 2018-19De steraanvaller van Atletico Madrid met ook het Griezmann Frankrijk thuisshirt 2018-19 in de blauwe kleuren met witte bedrukking? Een bedrukking van het Frankrijk thuisshirt is natuurlijk populair.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Online de beste prijs
  • Rugnummer: 7
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Het voetbalshirt van Les Bleus met een bedrukking van Antoine Griezmann. Wij vergelijken de 100% polyester thuisshirts dus shop zelf hierboven. Het hele imperium van vroegere sterren begint een beetje weg te appen. We klampen ons nu al aan het nieuwe talent zonder deze mannen nog te vergeten. Toch komt het moment dat ook Antoine een icoon is geworden. Maar ach dat hoeft de pret niet te drukken.

Het geweldige blauwe thuisshirt van het Franse voetbalelftal voor kinderen en volwassenen. Griezmann al jaren de sterspeler van het team gaat een geweldig toernooi tegemoet. Als uitblinker in de finale van de Europa League is de druk hoog. Bij Atletico Madrid dus een goed seizoen en nu ook bij Les Bleus. De World Cup 2018 wedstrijden altijd met extra druk zelfs voor de aanvallende superster. Het Antoine Griezmann shirt thuis blauw Frankrijk beschikbaar in de maten: 90, 110, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL tot XXXL.

Griezmann Frankrijk Thuisshirt 2018-19

Een bedrukt shirt voor trainingen en sporten maakt het helemaal af. voetbalshirts landen zijn populair door het aankomende WK. Scoor bij Voetbalshirtsdirect.nl naast een Frankrijk thuisshirt Griezmann 2018/19 ook het France shirt uit Griezmann 2018-2019. Uiteraard met rugnummer 7 achterop en vormt een aanval met Mbappe, Giroud & Dembele. Een nummer aan de achterkant van het Nike Dr-FIT voetbalshirt maar ook aan de voorkant. Antoine Griezmann voetbalshirts met een officiële bedrukking. Heel veel plezier met het Griezmann Frankrijk thuisshirt 2018-19 of geen eens voor het Mbappe Frankrijk WK thuisshirt 2022-2023.

  • Sterspeler: Antoine Griezmann
  • Voetbalschoenen: Puma Future 2.1
  • Rugnummer: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *