Nike Atletico Madrid Uitkousen 2023-2024

nike atletico madrid uitkousen 2023-2024In onze shop kan je de Nike Atletico Madrid uitkousen 2023-2024 kopen. Deze zijn nu compleet blauw met grijze accenten. We hebben de goedkoopste aanbieder al geselecteerd. Kies ze hieronder direct in de maten 26 tot 50.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Linker en rechtersok
  • Nike Dri-FIT kleding

Wij hebben de voetbalsokken weer in de winkel liggen. Je kunt ze dus al voor de kleinste fans bestellen tot senioren. Daarnaast vind je voor het aankomend seizoen ook de broekjes en voetbalshirts. Uiteraard met een zeer aantrekkelijk design. Toch is dit Nike ontwerp ook wel mooi al zeggen wij het zelf. Wil je combineren met oudere varianten? Ga dan ook eens langs het Atletico Madrid blauw voetbalbroekje thuis 2020-2021. Kies hier ook het Nike Atletico Madrid voetbaltenue blauw 2023-24.

Denk jij dat Memphis hier weer zijn absolute top gaat bereiken bij Atleti?

Je gaat deze blauwe variant zien tijdens de uitwedstrijden. Denk aan de Primera Division, Copa del Rey en Europa. Voor zover we kunnen zien gaat de club namelijk 3de worden. De kousen zijn ontworpen in samenspraak met Nike. Dit zorgt dus voor de Dri-FIT technologie die je inmiddels wel kent. Ze passen verder perfect bij het blauw short en het uitshirt heeft blauwe met witte accenten. In het grijs het Nike logo op de schenen en ze hebben een linker en rechter pasvorm. Daarnaast zijn ze ontworpen met een ergonomisch voetbed wat staat voor een perfecte pasvorm.

Nike Atletico Madrid Uitkousen 2023-2024

Het is best belangrijk om een linker en rechter pasvorm te hebben. 1 je hoeft niet meer na te denken en het zit ook gewoon lekkerder. Vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof. Je speelt dus stukken comfortabeler. Kies bijvoorbeeld wat oudere varianten om lekker te combineren. Als je nou denkt? Ik wil hier wel een bedrukt voetbalshirt bij? Kies bijvoorbeeld het Griezmann Atletico Madrid voetbalshirt 2023-24 om er 1 te noemen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen en we zijn weer benieuwd.

  • Club: Atletico Madrid
  • Dri-Fit technologie | droog en comfortabel gevoel
  • 100% polyester
  • Kledingmerk: Nike
  • Kleur: blauw met grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *