Atletico Madrid Blauw Voetbalbroekje Thuis 2020-2021

atletico madrid blauw voetbalbroekje thuis 2020-2021Koop hier het Atletico Madrid blauw voetbalbroekje thuis 2020-2021. Dit als onderdeel van het thuistenue voor het seizoen 2020/21. Als je een nummer mag bedrukken van je favoriete speler, welk nummer of speler zou dat dan zijn?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: 128 cm tot XXL
  • Sterspelers: Morata, Correa en Saúl Ñíguez

Deze is er voor dit seizoen in de Primera Division met een schitterend design. Je kunt het broekje daarnaast treffen in Europa en de Copa del Rey. We hopen dat de selectie nog wat sterker gaat worden. Ga via de blauwe link ook direct voor de Nike Atletico Madrid voetbalsokken thuis 2020-21.

De grote vraag is hoe de selectie van Atleti er dit seizoen uit gaat zien. Gaan ze weer met de top meedraaien?

Het Atleti voetbalshort blauw is vervaardigd met het hoogstaande Dri-Fit materiaal. De rechter bovenkant laat het logo zien van Dri-FIT op het broekje. Dit houdt in dat je tijdens het transpireren nooit last hebt van plakkerige kleding. Het komt door het feit dat de stof het vocht naar de buitenste lagen van het materiaal vervoert. Op deze manier voelt deze altijd comfortabel en aangenaam aan. Een bedrukking is mogelijk zoals met Koke. Je kunt ook direct langs het Nike Atletico Madrid thuisshirt kind 2020-2021.

Atletico Madrid Blauw Voetbalbroekje Thuis 2020-2021

Op jacht naar een Atletico Madrid thuistenue? Met dit broekje kan dat worden geregeld. Deze is namelijk in samenspraak met sportgigant Nike ontworpen. Het was wat lastig nu de fabrieken allemaal dicht waren maar hier een inhaalslag. Op het linker bovenbeen is het logo van Nike in het wit zichtbaar. Daarnaast bevindt het Atletico Madrid logo zich op het rechter bovenbeen. Vandaag nog een compleet tenue? Bestel de kleding van Atleti en je bent nieuw voor het nieuwe seizoen.

  • Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva
  • Primera División / La Liga
  • Talent om in de gaten te houden: Thomas Lemar (AS Monaco)
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *