Nike Atletico Madrid Voetbalsokken Thuis 2020-21

nike atletico madrid voetbalsokken thuis 2020-21Koop hier de Nike Atletico Madrid voetbalsokken thuis 2020-21. Ze zijn een onderdeel van het thuistenue 2020/21. Kies bijvoorbeeld ook het voetbalbroekje of de sokken en je bent er bijna. Als laatste hoort daar nog wel het thuisshirt bij.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Atletico Madrid
  • Maten: 128 cm tot XXL

Je kunt bij ons weer de Atletico Madrid voetbalsokken bestellen. In de rekken hangt een deel voor het aankomend seizoen. Uiteraard met een zeer aantrekkelijk design. Heb je het thuisshirt en broekje al aangeschaft? Je kunt de sokken dan zien als laatste horde naar een compleet tenue. Kies hier direct het Atletico Madrid blauw voetbalbroekje thuis 2020-2021.

Wat is eigenlijk jouw favoriete speler uit het team?

Deze sokken zullen te zien zijn tijdens de Atletico thuiswedstrijden. Denk aan de Primera Division en meer. Ze zijn ontworpen in samenspraak met Nike. Hierdoor weet je dus als consument dat het goed zit qua kwaliteit. Zoals te zien zijn de sokken ontworpen met een zeer mooie rode basiskleur welke in lijn is met het complete tenue. De rode gloed wordt afgewisseld door verschillende accenten zoals het witte Nike logo op de schenen met eronder de tekst Atletico. Daarnaast is zijn de sokken ontworpen met een ergonomisch voetbed wat staat voor een perfecte pasvorm.

Nike Atletico Madrid Voetbalsokken Thuis 2020-21

Ze zijn gemaakt met het Dri-Fit materiaal. Dit is het materiaal dat vocht afvoert naar de buitenste lagen van de stof waardoor de kousen altijd lekker en droog aanvoelen op de huid. Bestel dus vandaag nog de Atletico kousen en maak je thuistenue compleet. Wij vergelijken de prijzen van de aanbieders voor de sokken zodat je nooit teveel betaalt! Bekijk nu ook het schitterende design van het Nike Atletico Madrid uitshirt 2019-2020! Nieuwelingen in het team met: Morata, Héctor Herrera en Marcos Llorente zullen veelvuldig met het tenue voorbij komen.

  • Club: Atletico Madrid
  • Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester
  • Kledingmerk: Nike
  • Kleur: rood / witte accenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *