Olympique Marseille Minikit Thuis 2020-2021

olympique marseille minikit thuis 2020-2021Koop hier het Olympique Marseille minikit thuis 2020-2021. Je kunt in onze voetbalshop ook terecht voor het mini trainingspak of merchandise. Wat vind jij een ideale prijs om te betalen voor een officieel voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • 100% polyester
  • Puma voetbalkleding
  • Voetbalclub: Olympique Marseille

Je hebt bij ons het Olympique Marseille tenue al voor de kleinste fans. Hier zie je deze voor baby’s en kids. Je gaat deze zien in de competitie en de Franse beker. Uiteraard niet in zo’n kleine maat :). Het is ook mogelijk om het voetbalshirt uit het tenue te bedrukken. Bij ons is het mogelijk om voor €20,00 je favoriete speler met nummer origineel te laten bedrukken. Wij vergelijken de prijzen zodat jij al voetballiefhebber nooit bedrogen uit komt.

PUMA DryCELL is een ademend, sneldrogend materiaal dat zweet en vocht van het lichaam afvoert.

Deze is ontworpen door Puma. Zoals je weet wordt de voetbalkleding ontworpen met Dry-Cell technologie. Daarnaast heb je de toegevoegde Mesh-panelen. Je kunt dus lekker sporten zonder een akelig gevoel te krijgen. We hebben de kleding in alle varianten en dus voor iedereen. Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Je kunt nu dus los met de nieuwste kleding. Hier ook het Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21.

Olympique Marseille Minikit Thuis 2020-2021

De grootste club uit de Ligue 1 heeft nu ook een grote sponsor. Uber Eats is daar het mooie voorbeeld voor. De club heeft zelfs in het seizoen 1993-1994 de Champions League op hun naam  geschreven. Een echte Olympique Marseille fan? Je kan nu je collectie helemaal compleet maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *