Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21

puma olympique marseille trainingspak 2020-21Koop hier het nieuwe Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21. Je kunt ook eens kijken bij de shirt in de winkel. Deze heeft een standaard pasvorm zoals we kennen van de trainingspakken. Alleen de uiteinden zijn wat strakker van de mouw en broek.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: senioren en kinderen
  • De beste online prijs

Als we kijken naar de L’Om blauwe trainingspakken zien we een patroon. We gaan ze sowieso zien tijdens alle wedstrijden van de club in de Ligue 1. Vooral de grote bekende spelers zullen gebruikt worden voor de promotie van de nieuwe voetbal trainingspakken. Je kunt ze vandaag bestellen en je ontvangt ze morgen al in huis. Kies hier ook het nieuwe Olympique Marseille trainingspak 2020-21 in de store.

L’OM doet nu al lang mee in de top van de Ligue 1. Gaan ze kampioen worden van Frankrijk?

Wil je er zelf dus lekker fris en warm bij wilt lopen? Je kunt dan zeker gaan voor 1 van de pakken. Ze zijn er namelijk in meerdere varianten. Een in het wit, zoals hier op de afbeelding te zien is en een in het donkerblauw. Deze wordt ook wel icon trainingspak genoemd omdat ze naar het verleden hebben gekeken. Een van de voordelen hiervan is dat het pak een lekker huiselijk gevoel geeft wanneer je deze draagt. Tevens geeft deze een stoer uiterlijk mee

Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21

Deze bestaat uit het trainingsjack en uit de Marseille trainingsbroek. Het jack is ontworpen in een donkerblauwe basiskleur, met lichtblauwe en witte accenten. Zo zie je de kleuren dus ook op de trainingsbroek. Je kunt ook een los trainingsjasje bestellen of een broek. Ideaal als je gaat trainen of wanneer je een bankhang avond hebt :). Trainingspakken zijn compleet ontworpen en met de stof: 100% polyester. Toch een shirt? Kies dan het Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021.

De onderkant van de broek is afgewerkt met geribbelde boorden voor een fijne pasvorm. Het trainingspak heeft verder een regular fit.

De Olympique Marseille kleding is donkerblauw ontworpen, wat een mooie samenstelling geeft met de accenten van het jack. Alle pakken zijn gemaakt door de Duitse Sportgigant Puma. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van echte kwaliteit. Het gehele trainingspak is voorzien van de bekende Dry-cell technologie. Hierdoor wordt vocht naar de buitenste lagen van het pak getransporteerd. Het pak zal dus altijd lekker droog en aangenaam op de huid aanvoelen.

  • Olympique Marseille shop artikel
  • Ligue 1
  • Seizoen 2020
  • Puma Dry-Cell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *