Voetbal Corona Updates en Nieuws

Hier hebben we voetbal corona updates en nieuws per week uitgeschreven. Inmiddels is bekend dat de Bundesliga is gestart. Het was wat onwerkelijk zonder publiek en mondkapjes in de dugout. Toch ga je de sport waarderen als je een tijd niets meer hebt gezien. Het was leuk om de klassieke wedstrijden uit het verleden te zien. Op een gegeven moment hunker je toch weer naar de sterren van nu.

voetbal corona updates en nieuws

Je ziet aan de afbeelding hierboven dat de sportwinkels en voetbalgroothandels ook langzaam de draad weer oppakken. Als je 1 voordeel kan noemen is de prijs van een voetbalshirt. Je kunt deze nu al voor een paar tientjes aanschaffen. Toch zijn wij dan weer benieuwd of de nieuwste shirts allemaal in en na de zomer gaan uitkomen. We beginnen eerst met het laatste nieuws en meer over voetbal.

Voetbal Corona Updates en Nieuws

Inmiddels weten we voor de Eredivisie dat deze niet wordt uitgespeeld. De beker blijft een twijfelgeval omdat de clubs die Europa ingaan wat later hoeven worden doorgegeven.

Het contract tussen Ziggo en Fox Sports verloopt bijna. Gaan de beelden op zwart straks na augustus? Gaat de KNVB beker door als start van het nieuwe jaar? Ze zijn nog aan het vergaderen.

Misschien heb je inmiddels ook wel in het nieuws gelezen dat de spelers van de Premier League zijn getest. Hier kwamen 6 besmettingen naar voren bij Burnley en Watford. Ze zijn overigens nog niet helemaal klaar met de covid-19 tests.

Engeland en de Premier League hopen op 19 juni weer te starten met de competitie

Op 20 juni staat de hervatting van La Liga en de Segunda División op de planning. Ideaal nu er geen EK wordt gehouden.

Herstart competities in de covid-19 tijd

Het is je niet ontgaan dat de Bundesliga weer is gestart. Je kon deze wedstrijden volgen op Fox Sports. Een heerlijk affiche was Borussia Dortmund tegen Schalke 04. Haaland scoorde hier de eerste goal en uiteindelijk werd het 4 – 0. Kortom heerlijk om mee te beginnen.

Vervolgens werd Eintracht Frankfurt – Gladbach uitgezonden. Ook hier was het weer genieten. Helaas kon Bas Dost niet schitteren maar wat hebben we genoten. In ieder geval niet gek dat Borussia Mönchengladbach in de top van de Bundesliga staat.

Een dag later was het de beurt aan 1.FC Köln tegen 1.FSV Mainz 05. Bij Mainz staan 3 Nederlanders onder contract met Jean-Paul Boëtius, Jeremiah St. Juste en Jeffrey Bruma. Helaas verloren maar ach toch leuk om te zien.

Als laatste hadden we nog Union berlin tegen FC Bayern. Een zakelijk wedstrijd waar met 0-2 werd gewonnen. Heerlijk om weer te beginnen met voetbal. Hopelijk starten binnenkort meer competities en kan het allemaal zo veilig mogelijk blijven. Je kunt hier ook langs: Wat Te Doen Tijdens Corona.

Hieronder zie je hoe het de eerste wedstrijd er aan toe ging. We hebben gekozen voor BVB Dortmund tegen Schalke 04.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *