Puma Marseille 3de Shirt Zwartoranje 2023-24

puma marseille 3de shirt zwartoranje 2023-24Hier kan je het Puma Marseille 3de shirt zwartoranje 2023-24 krijgen. Deze is er in het zwart met oranje accenten. Deze heeft een normale pasvorm en CMACGM in het midden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: Xsmall – 3XL
  • Stadion: Orange Vélodrome
  • Dry-cell kleding

Deze zal over het algemeen gedragen worden tijdens de Europa League wedstrijden. Daarnaast natuurlijk ook in de Franse beker en de Ligue 1. Ben jij ook een groot fan of gewoon leuk dat ze tegen Ajax spelen? Kies deze dan en maak je klaar voor een warm avondje op donderdag. Je kunt deze ook in iets kleinere maten krijgen. Via Puma Olympique Marseille 3de shirt kids 2023-2024 bestel je deze kleiner.

L’OM wordt eerste in de groep met Ajax, Brighton & AEK – VSD

Het prachtige shirt is totaal anders vergeleken met het vorige seizoen. Al brengen ze niet altijd een 3de shirt uit. Een product van Puma wil zeggen dat het voetbalshirt is voorzien van een Dry-cell technologie. Deze voelen dus altijd fris en droog aan. Het komt omdat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Een voetbalshirt welke is gemaakt van 100% polyester. Je kunt deze ook bedrukken met bijvoorbeeld Aubameyang.

Puma Marseille 3de Shirt Zwartoranje 2023-24

Zoek je naast het Europese shirt ook andere producten zoals een sjaal, dekbedovertrek en meer merchandise? Wij proberen alles up to date te krijgen. Je kan via de bovenstaande link naar de overige producten. Wij zorgen dan de shop op onze site in de toekomst wordt uitgebreid. Verder is deze compleet te krijgen met een zwart short en oranje kousen. We hopen op een mooi jaar voetbal in de Champions league maar ook zeker in de Europa League. Kies hier ook het Puma Olympique Marseille Casuals trainingspak zwart.

  • Olympique Marseille Football Club
  • Sponsor: CMACGM
  • Europa League, Franse Cup
  • Puma Dry-Cell technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *