Puma Olympique Marseille 3de Shirt Kids 2023-2024

puma olympique marseille 3de shirt kids 2023-2024Je kunt in de maten 122 tot 176 het Puma Olympique Marseille 3de shirt kids 2023-2024 bestellen. Deze heeft een pasvorm zoals veel voetbalshirts met een 100% polyester ontwerp. Maak je klaar voor een seizoen Europa League voetbal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • CMACGM hoofdsponsor
  • dry-CELL kleding

We beginnen een treffen tegen Ajax in de Europa League. Altijd leuk om een Franse club in actie te zien tegen een Eredivisie club. Het zal voor een L’OM als een makkie voelen maar niet te snel juichen. We gaan er wel vanuit dat de club uit de Ligue1 wel doorgaat. Je kunt hier ook gelijk bijpassende Nike Zoom Mercurial Vapor 15 oranje voetbalschoenen bijbestellen. Deze hebben een zwarte Nike swoosh op de zijkant.

De club uit Frankrijk moet met Ajax, AEK & Brighton poule eerste worden in de Europa League – VSD

We zijn weer benieuwd naar een nieuwe Europese campagne. Ze hebben ooit de Champions League gewonnen in 1992 / 1993 maar nog nooit de Europa League. Vroeger werd deze trouwens UEFA cup genoemd en die hebben ze ook niet gewonnen. Een geweldige club met nog steeds grotere namen in de selectie. Hier kan je ook het Puma Marseille 3de shirt zwartoranje 2023-24 in grotere maten bestellen.

Puma Olympique Marseille 3de Shirt Kids 2023-2024

Je kunt hier het dry-cell voetbalshirt bestellen. 1 die speciaal voor Europa is gemaakt. We kijken uit naar de wedstrijden in het Orange Vélodrome. Het stadion van de club maar meer dan 60k supporters in kunnen. We zullen extra letten op Pierre-Emerick Aubameyang. Je kan deze spits of een andere speler natuurlijk ook achterop laten bedrukken.

  • L’OM voetbalkleding
  • Puma dry-cell
  • Orange Velodrome
  • Held: Aubameyang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *