Olympique Marseille Thuisshirt Uber Eats 2020-2021

olympique marseille thuisshirt uber eats 2020-2021Koop hier het Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021 in de traditionele kleuren. Je kunt deze ook voor kinderen bestellen via Puma Marseille thuisshirt kids 2020-2021. Wat vind jij van het thuisshirt en welke veranderingen had je het liefst nog gezien?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Olympique Marseille fanshop
  • Puma voetbalkleding

Je ziet het voetbalshirt van Olympique Marseille in de welbekende witte en lichtblauw kleuren. Gek eigenlijk dat we zo’n seizoen achter de rug hebben. Hopelijk blijft het nu allemaal volgens plan met misschien iets minder toeschouwers. L’OM wil sowieso in de top van de Ligue 1 meedraaien. Daarnaast doen ze hun best in de Franse beker. Je kunt de kleding in ieder geval voor jong en oud bestellen.

Hoofdsponsor Orange is vervangen door Uber Eats.

Wederom is het een ontwerp van Puma. Puma voetbalkleding wordt gemaakt met een Dry-cell technologie. Je ziet het aan het Puma logo en de Puma strepen welke lichtblauw zijn aan de zijkant. Wil je nou een voetbalshirt bedrukken? Je kunt deze natuurlijk voorzien van naam en nummer. Je ziet op een afstand al de moderne kraag met een nog modernere sponsor.

Olympique Marseille Thuisshirt Uber Eats 2020-2021

Je ziet hier een senior variant maar deze is er natuurlijk ook weer voor kids. Naast de korte mouwen is deze ook te verkrijgen in de lange mouwen variant. Denk dan aan de maten 128 cm tot 176 cm. Zoals gezegd kan je deze ook personaliseren. Wacht even op de transfers anders is de speler straks vertrokken. Je kunt daarnaast je kleding compleet maken met het voetbalbroekje en sokken. Je betaalt dan tevens geen verzendkosten. Ga voor een los L’OM voetbalshirt of struin lekker rond

o

Als je kijkt naar L’OM is het 1 van de grootste clubs uit de Ligue 1. De club heeft zelfs in het seizoen 1993-1994 de Champions League op hun naam  geschreven. Het was allemaal voor het tijdperk Monaco en PSG toen daar flinke investeerders om te hoek kwamen kijken. Ben jij dus een echte Olympique Marseille fan? Je Olympique Marseille thuisshirt mag dan zeker niet ontbreken in je collectie. Vragen of opmerkingen? laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *