Puma Marseille Thuisshirt Kids 2020-2021

puma marseille thuisshirt kids 2020-2021Koop hier het Puma Marseille thuisshirt kids 2020-2021 in onze Olympique Marseille shop. Je kunt bij ons ook senioren voetbalshirt kopen. Klik dan op de link: Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Olympique Marseille
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: wit, lichtblauw

Ga hier voor de Puma voetbalkleding voor jong en oud. We mogen binnenkort weer volle bak naar de voetbal dus kunnen we ook weer nieuwe voetbalshirts gaan dragen. Het witte Marseille voetbalshirt is te verkrijgen in de maten 128 tot 176 dus tot ongeveer 15 jaar. Deze is gemaakt van 100% polyester en gaan we zien in de Ligue 1 en de Franse beker. We hebben voor de kleine fans ook een Olympique Marseille minikit thuis 2020-2021.

Je gaat dit shirt zien in Stade Velodrome. We hopen op een mooie seizoen in de Ligue 1

Sportgigant Puma heeft de kleding weer een seizoen ontworpen. De Puma accenten vallen op door de lichtblauwe strepen aan de zijkant en het prachtige logo in het wit. Het officiële logo van Olympique Marseille vinden we op de linkerborst. Je vindt de shirts met een normale pasvorm en ze zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Dry-cell is de technologie die wordt gebruikt voor extra comfort. Wil je binnenkort naar Stade Vélodrome? Houdt in de gaten hoe en of je binnen mag.

Puma Marseille Thuisshirt Kids 2020-2021

Je ziet direct de opvallende kleuren zoals we ieder seizoen wel zien. De lichtblauwe kleuren maar ook met veel wit. De achterkant van het Puma shirt is voorzien van dezelfde witte kleur. Een eventuele bedrukking is qua kleur nog onbekend. Welke grote sterren zal Olympique Marseille gaan aanschaffen? Ze hebben Dimitri Payet en Florian Thauvin nog maar daar kan wel wat bij. Je kunt het Olympique Marseille shirt laten bedrukken met naam en nummer maar ook je eigen naam bijvoorbeeld. Volg Voetbalshirtsdirect en we houden je op de hoogte voor alles op het gebied van voetbal.

  • Voetbalclub: Olympique Marseille
  • Afkorting: L’OM
  • Stadion: Stade Vélodrome
  • Kledingmerk: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *