Ajaxnl Sale Live 2020

ajax amsterdam cap rood met logoDeze week is de AjaxNL sale live 2020 los gegaan. In de Ajax shop vind je nu veel artikelen tot wel 70% korting. Denk aan een zwembroek voor 8,5 euro, een bal voor 7 en nog veel meer gekke kortingen. Je kunt ook kleding krijgen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 tot xxx-large. Ga dus los en kies bijvoorbeeld hieronder alle fanitems.

direct bestellen vsd

  • Direct naar de kortingspagina
  • Ga voor de beste koopjes
  • Tot wel 70% korting

We hebben speciaal voor de Ajax damesteams ook kortingen. Je hoeft je inmiddels niet meer voor te bereiden op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden maar ach. Een paar kortingen zijn altijd mooi meegenomen. Klik hieronder ook direct naar de pagina van Ajaxshop.nl ⇓

ajaxnl sale live 2020

Hoe komen deze kortingen tot stand? Deels door Corona maar ook omdat het seizoen niet lang meer gaat duren. Je kunt al voorzichtig rekening houden met een kampioenschap of komt er toch een beslissende wedstrijd? Volgend seizoen hopen we weer op een normaal voetbalseizoen. Je kunt voor de lol ook nog eens langs een adidas Ajax uitshirt donkerblauw. Ga in ieder geval voor de kortingen tot 70% en maak je klaar voor de zomer.

Ajax is kampioen van 2019-2020 of volgt er nog een beslissingswedstrijd?

Ajaxnl Sale Live 2020

Het nieuwe kleding maar ook merchandise is scherp geprijsd. Je kunt op de aanbieding pagina ook gaan voor de kleding met witte en rode accenten. Zelfs tenues zijn nu voor een prikkie op te halen. Je kunt de kleding in ieder geval bestellen met een slimfit design. Het is zelfs nog mogelijk om een naam en nummer te bedrukken! De grote vraag is alleen welke voetballers er volgend seizoen nog zijn. Je kunt ook kleding bestellen voor baby’s, little boys of grotere kinderen. Ga los en maak je klaar voor de zomer hoe deze er ook uit gaat zien. Hier nog veel meer trainingskleding.

  • Voetbalkleding en merchandise
  • Dames, heren en kinder maten
  • Normale pasvorm en 100% polyester
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *