Oranje Voetbalschoenen Predator Heatspawn 2023

oranje voetbalschoenen predator heatspawn 2023Je kunt hier de oranje voetbalschoenen Predator Heatspawn 2023 kopen. Een nieuwe variant met complete naam: adidas Predator Accuracy+ veterloze gras voetbalschoenen (FG) oranje zwart. Bestel hieronder direct de nieuwste varianten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: 26 tot 50
  • Natuurlijke ondergronden zoals gras

Een nieuwe schoen met een bazen uitstraling. Ze zeggen zelf miss niks maar wat is dat voor term. Je gaat vanaf nu als extra wapen los voor de goal. Het is nu mogelijk om een schot tot goal om te zetten. Al ligt het natuurlijk ook wel een beetje aan je talent. Je hoeft mij niet te bellen om nog een snelle run naar voren te maken. Ga voor extra balcontrole en maak je actie nog vlotter omdat je voelt waar de bal is. Het is namelijk een zeer lichte variant. Je zal vanaf nu een groter aandeel in het team hebben door jouw prestaties.

De adidas Predator Accuracy heeft een standaard pasvorm. De maten van dit model vallen gemiddeld.

Je kan je nu volledig concentreren op je tegenstander. Naast het balgevoel is het zitcomfort ook vergroot. Hier komt we later nog op terug want het heeft te maken met een nieuwe techniek. Als verdediger ben je ook in het voordeel. Je kunt je focussen op het spel want je schoenen gaan toch wel mee. Daarnaast creëer je een uitstraling waar je u tegen zegt. Ben jij degene met dé beslissende actie van de wedstrijd? Kies vandaag nog de schoenen die alleen maar aan vuur doen denken daarom het Heatspawn Pack.

Oranje Voetbalschoenen Predator Heatspawn 2023

Oke we duiken nu iets verder in het technische stuk van de schoenen. Ze hebben aan de bovenkant een zacht HybridTouch bovenwerk. Deze is voorzien van High Definition Grip rubberen elementen. Het geheel wil zeggen dat je meer grip hebt en deze extreem goed zijn ontworpen. Je voelt bijna niet dat je voetbalschoenen draagt. Heerlijk met de voorvoet die flexibel blijft. Je kan deze vergelijken met de adidas X oranje Speedportal L10nel M35si qua technologie.

Wat kunnen we nog meer melden? Je hebt primeknit vast een keer gehoord. Het is een handige instap en zorgt voor een goede sluiting. Soms kan het een wedstrijd duren voordat ze perfect zitten dus misschien is een training eerst handig. Ze vormen zich daarna vanzelf naar de voet. Je zal vanaf nu heerlijk wedstrijden spelen en acties maken. Daarnaast hebben we nog Power Facet (zwaardere voorvoet). Dit geeft mer kracht als je schiet. Al met al bazen voetbalschoenen voor jong en oud.

  • HybridTouch bovenwerk | High Definition Grip
  • PRIMEKNIT kraag | buitenzool met Power Facet
  • Nieuw Heatspawn Pack
  • Gemaakt van gerecycled plastic.
  • Standaard noppen / Veterloos design
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *