adidas Nemeziz 18+ Met Sok Oranje Zwart

adidas nemeziz 18+ met sok oranje zwartHoge voetbalschoenen net als Firmino met de adidas Nemeziz 18+ met sok oranje zwart. Ga ook voor de adidas Predator Archive 2 verschillende voetbalschoenen of het overzicht via adidas Unleash Speed pack om de beste keuze te maken. 360 Agility Bandage System is de tap constructie die je ziet aan de bovenkant van de voetbalschoenen.

+ Energy Mode voetbalschoenen pack

+ In: heren, dames, kind, junior

+ adidas Here to Create

De adidas Nemeziz 18+ core black oranje voetbalschoenen voor de snelle en behendige spelers. Hierboven hebben wij de goedkoopste aanbieder geselecteerd. Nog vragen? laat het ons dan weten.

direct bestellen vsd

Ben jij de voetballer zoals Lionel Messi, Roberto Firmino en Jesse Lingard dan passen de voetbalschoenen zeker bij jou. Ideaal voor wedstrijden, trainingen en de voetballen op kunstgras. adidas Nemeziz 18+ FG/AG Energy Mode zijn beschikbaar voor heren, dames, kind, junior in de voetbalshop. FG /AG wil zeggen geschikt voor natuur- als kunstgras. Lichtgewicht voetbalschoenen van 213 gram omdat alle onnodige lagen zijn weggehaald. Dual Lock Collar voor optimale grip en een schoen die vormt naar de voeten. De zachte bekleding voor meer comfort en een nog betere pasvorm.

adidas Nemeziz 18+ Met Sok Oranje Zwart

Wens je de nieuwste voetbalschoenen voor aankomend seizoen? Bekijk eens de nieuwste hoge wk adidas Nemeziz voetbalschoenen oranje voor jong en oud. Unieke tap functie welke 360 Agility Bandage System wordt genoemd. We gaan deze voetbalschoenen zien tijdens het Wereldkampioenschap voetbal en ver daarna nog. De lichtgewicht football boots zullen worden gedragen door Messi, Raketic, Lucas Vazquez en nog veel meer. Shop vandaag nog de hoge wk adidas Nemeziz voetbalschoenen oranje met zwarte adidas logo.

  • Energy Mode adidas
  • adidas Nemeziz 18+ met sok oranje zwart
  • WK 2018 voetbalschoenen
  • 360 Agility Bandage System (verbinding aan de bovenkant)
  • Agilityknit 2.0 (dun materiaal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *