Atletico Madrid Tenue Kids 2018-2019

atletico madrid tenue kids 2018-2019We hebben weer het rood, wit, blauwe Atletico Madrid tenue kids 2018-2019 en het uittenue beschikbaar. 2 uiteenlopen kleuren dus voor ieder wat wilt. Zie jij je kleine al rondlopen in het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Competitie: Primera Division
  • Thuisshirt, short en kousen

In het bezit van het Atletico Madrid trainingspak dan mag het Atletico Madrid tenue kids 2018-2019 niet ontbreken. Desalniettemin is het zeker een tenue waar je trots op mag zijn om toe te voegen aan je Atletico collectie. Uiteraard hebben we prijzen en beoordelingen vergeleken op basis van het Atletico kids tenue 2018-2019. Liever andere kleuren? Ga voor meer kleding naar het totaaloverzicht of ga direct naar het Atletico Madrid thuistenue mini 2019-2020.

Het gemis van Griezmann wordt makkelijk opgevangen door João Félix

Het Atletico Madrid tenue kids 2018-2019 is uitgekomen in een nauwe samenwerking met sportgigant Nike. Je bent hierdoor sowieso verzekerd van de best mogelijke kwaliteit van de artikelen. Het Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 zal dit jaar in de Primera Division te zien zijn tijdens de wedstrijden van de club. Daarnaast is deze uiteraard ook te bewonderen tijdens de 2018/2019 editie van de Champions League. De club gaat steeds beter in de Europese top. De weg die ze zijn opgegaan komt mede door Diego Simeone. We hopen dus dat we maar lang mogen genieten van het Atletico Madrid tenue kids 2018-2019 tijdens het immens grote toernooi. Ga ook eens langs het Atletico Madrid tenue uit 2018-2019.

Atletico Madrid Tenue Kids 2018-2019

Zoals te zien op de afbeelding is het Atleti tenue kinderen 2018-2019 uitgekomen met een opvallend design. Het tenue heeft een rood met witte basiskleur en wordt afgewisseld door blauwe accenten. Zo vinden we op de rechter borst het Nike logo in het blauwe en uiteraard ook op het voetbalbroekje een de kousen. Het Atletico Madrid logo is zichtbaar op de linker borst met de sponsor Plus 500 eronder. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met dit schitterende tenue. Inmiddels is de Champions League weer begonnen. Hoe ver denk jij dat Atleti gaat komen in het toernooi.

https://gph.is/2C2KbBx

Het Nike Atletico Madrid tenue bestaat uit het thuisshirt, het voetbalbroekje thuis en de voetbalsokken rood. Het short heeft een blauwe basiskleur met een witte accenten en donkerblauwe strepen aan weerszijden. De kousen zijn blauw en Nike heeft voor dit seizoen extra aandacht besteed aan het voetbed. Deze hebben een perfecte pasvorm waardoor ze als gegoten zitten voor iedereen persoon. Daarnaast is er door Nike gebruik gemaakt van het hoogstaande Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Zo zal deze ten alle tijden lekker droog en comfortabel blijven aanvoelen.

  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: Trade Plus 500
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Thuiskleuren: rood, wit en blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *