Juventus Thuistenue 2018-2019

juventus thuistenue 2018-2019In onze shop het Juventus thuistenue 2018-2019 door sportgigant adidas en bestaat uit het thuisshirt, het voetbalbroekje en de kousen. De club uit Turijn speelt de thuiswedstrijden in het Juventus Stadium. We zijn benieuwd naar de Champions League wedstrijden maar ook de Serie A en Coppa zal gewonnen moeten worden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Uiteraard gaan we het Juventus voetbaltenue 2018/2019 zien tijdens de thuiswedstrijden van de club in de Serie A. Daarnaast zullen de voetbaltenues tijdens de Champions League weer te bewonderen zijn. Hierboven het senioren en ook een los adidas Juventus thuisshirt 2022-2023.

Een jaar geleden in de Champions League is Juventus 2de geworden, achter Real Madrid. Na een lange soap heeft Juventus Ronaldo overgenomen van Real Madrid. Ga nu naar het Ronaldo shirt 2021-2022 welke nieuw is. Wederom zal Juventus weer ver komen dus we verwachten weer veel van de club. Uiteraard weer schitterende wedstrijden waar we met z’n allen naar uitkijken. In de Serie A is Juventus ook goed bezig. Vorig jaar won de club uit Turijn de landstitel en dit doel staat zeker voor dit seizoen ook weer hoog op het lijstje. Het Juventus tenue ontworpen met een hoogwaardig materiaal. Dit wordt het Clima-cool materiaal genoemd en zorgt ervoor dat de Juventus voetbalkleding altijd droog blijft aanvoelen.

Juventus Thuistenue 2018-2019

Zoals te zien op de afbeelding bestaat uit Juventus thuistenue 2018-2019 uit de bekende kleuren van de club. De zwarte en witte verticale banen op het thuisshirt maakt het Juventus shirt een lust voor het oog. Het Juventus logo is te vinden op de linker borst en het adidas logo in het zwart op de rechterborst. Uiteraard is de sponsor Jeep terug te zien in het midden. Het voetbalbroekje en de kousen zijn ook uitgekomen met de witte en zwarte accenten, wat het Juventus thuis tenue 2018/19 tot een mooi geheel maakt. Voetbalshirtsdirect.nl was er al vroeg bij met het Juventus thuisshirt 2018/19 gelekt.

adidas Juventus voetbaltenues gemaakt voor een perfecte lichaamstemperatuur. De Climacool technologie zorgt ervoor dat vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal gevoerd wordt. Zo blijft het Juventus voetbaltenue 2018-2019 dus lekker droog op de huid aanvoelen. Hierboven is een overzicht van de aanbieders in Nederland terug te vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook geen punt op een spelersnaam op het shirt te laten bedrukken. Klik dus snel door en maak vandaag nog je Juventus collectie compleet. Denk jij dat Juve met Ronaldo nu wel de Champions League gaat winnen?

  • Juventus shop
  • Serie A
  • Juventus Thuistenue 2018-2019
  • adidas
  • Climacool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *