Atletico Madrid Tenue Uit 2018-2019

atletico madrid tenue uit 2018-2019Koop hier het Atletico Madrid tenue uit 2018-2019 met een mooie blauwe kleur. Een Nike Atletico Madrid uitshirt 2019-2020 is toch geweldig om te dragen? Wat vind jij van de kleurencombinatie?

direct bestellen vsd

  • Club: Atletico Madrid
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Overzicht Fanshop: Atletico madrid

Wil jij een tenue compleet maken? Bestel van de succesvolle club uit Madrid dan ook het Atletico Madrid voetbalbroekje uit, kousen en natuurlijk het Atleti uitshirt blauw, rood. Het Atleti uittenue blauw 2018/2019 is ontworpen in samenspraak met Nike. Op het trainingsveld zal je zeker opvallen met het prachtige tenue. Het Atletico Madrid tenue blauw is ontworpen in de mooie diepe kleur blauw, gecombineerd met rode accenten. Het Atlético Madrid Logo vinden we eveneens in het rood.

Atletico Madrid Tenue Uit 2018-2019

Deze voelt altijd droog op de huid door het Dri-Fit materiaal. Een droge huid wil zeggen een fijn en fris gevoel. Het nieuwe voetbaltenue Atleti zal natuurlijk te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden van de club in de Primera Division. De club zal met het uittenue 2018-2019 ook te zien zijn op het Europese toneel. We kijken dus allemaal weer enorm uit naar de mooie wedstrijden die dit altijd met zich meebrengt! Het spectaculaire uittenue is nu te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *