Balr Puma Lifestyle Collectie X Zwart 2019

balr x puma trainingspak zwart 2019-2020Koop bij ons de Balr Puma lifestyle collectie X zwart 2019 met witte accenten. Je kunt kiezen uit het trainingspak, voetbalschoenen, sneakers, kleding en trainingspakken. Wat vind je van de samenwerking?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Puma + Balr
  • Trainingskleding en schoenen
  • Sneakers en trainingspakken

Een nieuwe samenwerking van het bekende merk Balr met Puma. Oud-profvoetballer Demy de Zeeuw is het kledingmerk begonnen en inmiddels is het uitgegroeid tot lifestyle kleding. Vandaar de titel van hierboven. Je kunt de kleding vandaag bestellen en je krijgt het morgen in huis.

balr puma lifestyle collectie x zwart 2019

Zoals je hierboven al ziet gaat het niet alleen om trainingspakken. Zelfs de voetbalschoenen links zijn ontworpen in samenwerking met Balr. Bestel je de kleding vandaag dan ontvang je het morgen al in huis. Het is namelijk beschikbaar voor iedereen. Ga ook eens langs bij het Balr X Puma trainingspak zwart 2019-2020.

Balr Puma Lifestyle Collectie X Zwart 2019

Het is al een aantal dagen bekend gemaakt dat de kleding zou komen. Nu is het eindelijk zo ver en hebben we Griezmann hier al in zien lopen. Het luxe lifestyle-merk is dan ook populair onder voetballers en de rijke onder ons. Je hebt nu dus de kans om iets betaalbaars te vinden nu deze samenwerking ook de sportkant op is gegaan. Naast de sneakers ook de Pum X Balr Future 4.1 voetbalschoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *