Atletico Madrid Thuistenue Mini 2019-2020

atletico madrid thuistenue mini 2019-2020Koop voor de kleinste fans het Atletico Madrid thuistenue mini 2019-2020. Je kunt hem nu bestellen en morgen in huis hebben. Zou jij het tenue cadeau geven of omhangen bij je eigen zoon of dochter?

direct bestellen vsd

  • Beschikbaar in: junioren, mini en senioren
  • Shop hierboven bij Unisportstore
  • truitje, broekje, sokjes
  • Hoofdsponsor: Trade plus500

In de Primera Division gaan we het Atletico Madrid minikit vooral zien tijdens de thuiswedstrijden. Bekijk hierboven direct de aanbieder Unisportstore waar je het Atletico minikit voor een prijs van €54,95 kan bestellen. Zoals te zien zijn is het minikit ontworpen in samenwerking met sportgigant Nike. Naast een rood met witte kleur zien we ook een blauw short. Verder is deze ontworpen met een ergonomisch design wat inhoudt dat ze een universele pasvorm hebben en zeer comfortabel aanvoelen.

Atletico Madrid heeft kleding voor baby’s tot senioren! je kunt het kleinste tenue al bestellen vanaf €54,95.

Daarnaast is het tenue gemaakt van het hoogstaande Dri-Fit materiaal. Dit zorgt ervoor dat vocht van het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof zodat ze altijd droog aanvoelen op de huid. Niet vergissen met het New Balance Athletic Club Bilbao tenue minikit 2022-23 welke ook voor kleinste fans is. Je kunt het tenuetje vandaag bestellen je krijgt deze binnen 2 werkdagen in huis.

Atletico Madrid Thuistenue Mini 2019-2020

Bestel dus vandaag nog het Atletico Madrid thuistenue mini 2019-2020 zodat je ten alle tijden je favoriete club uit de Primera Divison kunt uitdragen. Atlético Madrid ook wel Los Colchoneros is een prachtige club onder leiding van Diego Simeone. Een prachtige voetbalclub die de laatste jaren veel heeft gepresteerd. We hopen ook nu weer op successen voor de club uit Madrid. Je kunt alle helden van de club ook achterop krijgen. Als jij het zou moeten inschatten, denk jij dat Atleti prijzen gaat pakken dit seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *